Гентиана Халити: Циците не са билет за кино!

Гентиана съветва момичетата да мислят за здравето си

Нови гърди за 4000 лева! Сайтове за колективно пазаруване масово предлагат ваучери за поставяне на силиконови импланти, които са с огромно намаление, показа проверка на "България Днес".


При някои оферти отстъпката достига 50% и така сумата, която дамите трябва да платят за разкрасяването си, намалява драстично. Ваучерът включва консултация преди и след операцията, уголемяване на бюста с кръгли импланти, упойка и един ден болничен престой с лекарства. Пациентката отделно трябва да си плати задължителните изследвания преди операцията, допълнителни операции като реконструкция на млечната жлеза и сутиена, който се носи след интервенцията.
Специалисти обясниха, че по-ниската цена не означава непременно, че качеството на силикона е по-лошо. Просто това е опит на лекарите да привлекат повече хора. И все пак дамите, които са решили да си уголемяват гърдите, трябва внимателно да проучат клиниката, за да не съжаляват впоследствие.

Поставянето на силикон става все по-достъпно
Поставянето на силикон става все по-достъпно


По темата с евтиния силикон "България Днес" потърси за коментар плеймейтката Гентиана Халити, която, освен че има изкуствен бюст, е известна и със здравословния си начин на живот.


"Смятам, че когато човек реши да си прави подобна трайна интервенция, трябва да мисли предимно за здравето си и да избере най-доброто! Това не е билет за кино, от който да спестим, или дрешка, от която можем да се лишим! Това са телата ви, за Бога! Няма място за промоции и съмнения! Момичетата би трябвало да се интересуват какво се случва по света! Не е достатъчно да напомпаш пазва, за да кифлееш по дискотеките! Това е риск и отговорност към собствения ти живот!", предупреди Гентиана всички, които са решили да пестят пари от подобна хирургическа интервенция.


За справка, операция за поставяне на силиконови гърди във Великобритания струва между 7000 и 9000 долара, като годишно се правят по 30 000 такива подобрения по тялото. Някои гъркини пък пътуват до България, за да си направят процедурата за по-малко пари. У нас тя излиза с около 30-50% по-евтино, отколкото в гръцка клиника.


В Испания също се предлагат много евтини операции. Уголемяване на гърди може да излезе 2500 долара. Това прави страната дестинация за медицински туризъм. Предлагат се цели ваканционни пакети - операция + 7-10 дни възстановяване в хубав хотел.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене