18-годишен събра 177 400 гледания с разтърсващ клип към депутатите (видео)

18-годишен младеж от лясковското село Добри дял предизвика истински фурор във фейсбук с клип, в който остро критикува депутатите. 2-минутното видео има 177 427 гледания във фейсбук и стотици лайкове. Павлин Иванов е ученик в СОУ "Максим Райкович" в Лясковец. Бащата на момчето починал през 2010 г., а майка му вече 10 години е на гурбет в Италия, за да осигури препитание на двамата си сина, които живеят при баба си.

Една вечер му писнало и записал клипчето, в което през сълзи излива тъгата си, че 10 години е лишен от майка.

"С този клип искам да изразя мнението си за хората в чужбина и за нашата България! Искам да си изкажа мнението,каквото ми е на душата,каквото ми е на езика,искам да покажа какво представляваме ние хората! Нямам думи да изразя болката за тия хора, които са напуснали родината си,семействата си, за да се заробят на друго далечно непознато,а за някой многогодишно познато място дали те не искат да са по празници със семействата си? Дали не искаме да живеем вашия живот?", пише във фейсбук Павлин. 

Той отправя упрек за мизерията и безпаричието в България към депутатите и ги призовава да си направят равносметка.

Младежът атакува 240-те в парламента, че всеки ден се карат за по-големи заплати, а пенсионерите вземат по 180 лв., с които да си платят тока, водата, лекарствата, без които не могат да живеят. "Това за вас е просто една вечеря, а пенсионерите трябва да изкарат с нея цял месец", казва Павлин. Той призовава народните представители да осигурят повече работни места за младите хора, да увеличат пенсиите и заплатите, а не да манипулират и да отпускат само нищожни бонуси за Коледа и Великден.

"Искам да се срещна очи в очи с депутатите, ако ме поканят, ще отида на разговор, но те няма да имат смелост да признаят собствените си грешки", каза Павлин.

Той иска да се занимава с фотография и ако обръщението му не бъде чуто, също е готов да напусне България.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене