Йорданка Христова пак лети за Мексико и Куба

Йорданка Христова на свой концерт. СНИМКА: АРХИВ

След като организира 90-годишния юбилей на свекър си Григор Стоичков, певицата отново отива за 3 месеца на топло

В България може и да вали сняг, но в събота  Йорданка Христова отлетя за Латинска Америка с настроение за лято и пак ще изпраща снимки от Мексико и Куба.

Певицата отложи традиционното си пътуване до там през зимата, за да подготви юбилея на уважавания си свекър Григор Стоичков. Бившият вицепремиер от последното правителство на комунизма навърши 90 години на 2 февруари и снаха му спретна домашно тържество, на което юбилярят покани най-близките му приятели. “Децата знаят, че аз съм поела шефство и отговарям за него”, шегува се именитата певица.

След празника обаче тя отново заминава за Мексико и Куба. Йорданка Христова и сега редовно ще информира във фейсбук почитателите си къде е и как прекарва времето. Миналата зима тя бе украсила “стената” в профила си със снимки от почивката си в Мексико, на които позира по потник.

“Не понасям студа, затова през зимата бягам на юг. Тази година закъснях с пътуването заради юбилея на свекър ми, затова няма да се отбивам в САЩ при сестра ми, а директно летя за Мексико”, обясни певицата за “24 часа”. Тя ще остане там, докато тук настъпи истинска пролет.

Маршрутът на певицата не е закован и зависи изцяло от нейното настроение и красотите, които тамошните й приятели искат да споделят с нея. Миналата година през март и април Христова посети Таско - малък град в щата Гереро в южната част на Мексико, а във фейсбук бе написала: “И аз си завиждам, че вместо да слагам ските, съм на топло в Мексико. Това е Таско - магичният град със страхотна атмосфера и... много сребро. Именно търговията със сребро поддържа икономиката на града, защото селището е изградено върху сребърна мина.” 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене