Кралската фамилия се увеличава Кейт чака трето

Щастливото семейство се множи

Залозите за пола на бебето започват

Кейт Мидълтън и принц Уилям очакват трето дете.
Слуховете за бременността на херцогинята на Кеймбридж идват именно от Бъкингамския дворец. Според източниците тя е във втори месец, затова все още не й личи коремчето. За съжаление 34-годишната Кейт не се чувства никак добре. Симптомите на ранната й бременност се проявяват изключително остро този път. Тъй като сутрин й е зле и едвам става от кревата, графикът за присъствието й на официални събития ще бъде коригиран.
"Лошото е, че точно тази година на кралската двойка им предстоят доста важни събития, които те няма как да пропуснат. Все пак кралица Елизабет ще празнува своя 90-и рожден ден", отбелязва близък до двойката.
Освен честванията на юбилея на Елизабет II Уилям и Кейт ще празнуват и петата си годишнина от сватбата.

Трето внуче като подарък за юбилея на кралицата
Трето внуче като подарък за юбилея на кралицата

"Евентуална бременност би попречила на двойката да отпразнува подобаващо двете така значими за Великобритания събития", споделя жител на Лондон.
Медиите на Острова коментират, че принц Уилям посреща новината за това, че ще става баща за трети път, с известна доза безпокойство и без особен ентусиазъм.
"Принцът би предпочел да изчака няколко години, докато отново стане баща", споделя източникът от Бъкингам.
Злите езици не пропускат да отбележат, че е редно семейството да започне да контролира раждаемостта, след като именно те споделят, че не са готови за трето.
"Нима не знаят как стават нещата?! Какво има да се учудват, ако тя е бременна. Време е да помислят как да се пазят, вместо да се оправдават след това, че не знаят как е станало", злослови недоброжелател пред медиите.
Междувременно новината, че Кейт и Уилям ще имат бебе отново, побърква букмейкърските пунктове, които започват да приемат залози за пола на детето. Предходните две бременности донесоха на търговците и букмейкърите приходи от стотици хиляди британски лири.

Кейт отново е бременна
Кейт отново е бременна

Все още от двореца не са потвърдили официално информацията за евентуалната бременност на съпругата на принц Уилям. Това се дължи най-вече на постоянните спекулации относно появата на пореден наследник на семейството. Жълтите медии този път обаче са категорични и според източниците им Мидълтън наистина е бременна, свидетелство за това е честото й "боледуване" напоследък по време на официални събития.
Принц Уилям и Кейт Мидълтън имат две деца - 3-годишният Джордж, който съвсем скоро тръгна на детска градина, и Шарлот, чийто първи рожден ден предстои през май.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене