Калин Терзийски се нахвърли в ефир на Йордан Радичков и Николай Хайтов (видео)

Кадър: Нова телевизия

"Аз дадох възможност на българската литература да бъде нещо по-различно от Йордан Радичков и Николай Хайтов. Аз дадох възможност отново да има българска литература. Познавах се с Хайтов и донякъде с Радичков. Това бяха едни слуги на един режим, който аз не мога да понасям. Те правеха свирки на Живков", каза Калин Терзийски пред камерите на Нова телевизия.

След това допълни, че "българите са невежи и жалки идиоти". Според него същите жалки и ощетени хора си траят, докато една група олигарси прибират всичко. Терзийски допълни, че е бил граничар и все още може да стреля така, че да уцели муха от 50 метра и ако поиска, може да вдигне хората на бунт.

В репортажа се разбра, че Калин се намира в апартамента на актрисата Елен Колева. 

„Калин Терзийски е при мен и аз се грижа за него, защото го обичам. Той е невероятен човек, мой приятел, мой любим, мой учител, мое вдъхновение”, сподели в предаването Колева. 

„Моята врата е винаги отворена за Калин. Аз съм свободна жена, аз нямам мъж до себе си, но той е човекът, който трябва да реши дали сме заедно или не. В момента той е при мен, аз по никакъв начин не го ограничавам. Това за мен е безусловната любов”, добави тя.

„Много е лесно да обичаме здрави, успели и външно бляскави хора. Въпросът е можем ли да обичаме един гениален човек, който обаче е изпаднал в състояние, което за обществото е недопустимо”, каза още актрисата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене