Нана заляла с боя колата на жена заради неправилно паркиране (Видео)

Кадър: Нова тв

Тв водещата Нана Гладуиш заляла колата на жена с боя, защото тя била паркирала не където трябва. За малкия екшън призна самата Нана пред Нова телевизия.

"Аз съм борбен човек и не понасям неправдите. Когато човек е спрял на твоето място за паркиране със служебен абонамент и ти я питаш "Какво правиш?Как не те е срам" и тя те напсува на майка в очите- е тогава просто ми избиха чивиите", каза Нана. 

След това обърна темата към това дали хората с онкологични заболявания трябва да предпочетат билките и алтернативната медицина пред официалното лечение.

"Аз като малка съм лекувана два пъти от заекване. Имаше един дядо Киро, която ми помогна с билки.Иначе мога да кажа само едно- познавах жена, която отиде при лечител, който й каза да не си прави операция и химиотерапия и след 8 месеца тя почина и остави малко дете", коментира темата водещата.

Преди четири години Нана Гладуиш чу тежката диагноза и се пребори с нея пред милиони телевизионни зрители. „Моят тумор е хормонозависим и аз в продължение на 10 години ще пия хапчета и се надявам в следващите 10 години да съм защитена. Друг е въпросът, че никой не знае какво може да се случи”, разказа в „Комбина” Нана.

„Когато за първи път чух, че имам рак, изпаднах в черна дупка, а след това имаше огромен прилив на адреналин. Започнах да звъня на сестра ми, на мъжа ми. Първите 24 часа бяха кошмарни, защото аз имах метастази, но тогава не се знаеше къде е тумора”, спомни си тя. „Да ти кажат, че умираш или че това те чака в следващите месеци е истински кошмар”, призна Нана.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене