От ревност Борис Солтарийски забранил на съпругата си да работи

БОРИС СОЛТАРИЙСКИ

ЖЪЛТИНИТЕ

Борис Солтарийски ревнувал съпругата си Аделина и ѝ бил забранил да се връща на работа след майчинството, писа много жълт сайт преди дни. Изпълнителят уж ѝ бил казал, че трябва да си гледа домакинската работа, въпреки че тя не се виждала като жена, която ще стои пред печката и ще бродира. Ревността била причината за скандалите между тях. Ето какво написа самата Аделина във фейсбук.

ЛЪЖА Е. Благодаря за вниманието, не искам да повярвам и от шок отивам да бродирам “Тайната вечеря”. Петък вечер ми отиде на кино...

Така с чувство за хумор Аделина Солтарийска отговори на жълтия сайт в личния си профил във фейсбук, където публикува и статията от онлайн изданието. Постът ѝ в социалната мрежа събра много закачливи коментари на близки до семейството, на които тя също отвърна с шеги и смях. След това двамата по едно и също време публикуваха в профилите си различни снимки, от които става ясно, че са на едно и също място – в звукозаписно студио в София. Там Борис Солтарийски е записал нова песен заедно с колежката си Цветелина Грахич. Преди това съпругата му публикува линк към събитие в Лондон, където Грахич и Солтарийски ще имат участие на 20 февруари. Преди дни той представи в шоуто и клипа към новата си песен “Не питай колко”.

Борис и Аделина се запознаха през 2011 г., когато тя участваше в проекта на “Шоуто на Слави” - “Умна и красива”. Ожениха се през 2014 г., когато тя бе бременна с дъщеря им Ема. 

АДЕЛИНА СОЛТАРИЙСКА
АДЕЛИНА СОЛТАРИЙСКА
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене