Лъжа е, че дъщеря ми е отгледана от баба си, вайка се Анета, която работи като таксиметров шофьор

Жана Бергендорф лъже, че е отгледана от баба си! Това категорично не е вярно!


Така избухнала наскоро майката на певицата Анета Караиванова пред свои познати, научи "България Днес". Тя таяла голяма болка, след като прочела, че в свои интервюта щерка й разказвала надълго и нашироко как баба й полагала грижи за отглеждането и възпитанието й, а за родителката не се споменавало нищо.

Певицата е една от най-известните поп-изпълнителки в момента
Певицата е една от най-известните поп-изпълнителки в момента

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!


Анета, която си изкарва прехраната, като кара такси, не можела да си обясни неблагодарността от страна на Жана и се чудела дали игнорирането няма общо с непрестижната професия, която упражнява. Предполагала, че дъщеря й не иска да разгласява как майка й по цял ден вози клиенти из София. Заради начина, по който си вади хляба в последните 15-ина години, Анета не е могла да обръща голямо внимание на двете си дъщери, обясняват запознати. Тя трябвало почти денонощно да върти геврека, поради което пропуснала близостта с щерките си - голямата Жана и малката Адриана. Таксиджийката била изоставена от бащата на Жана още докато била бременна. По-късно се разделила и с таткото на второто си дете и така се наложило майка й да дойде от Сливен, за да й помага в отглеждането на момичетата.


Покрай семейните си драми таксиджийката се превърнала в силна и еманципирана жена. Жана наследила от нея нахакания характер и грабела от живота, без да се вслушва в чуждо мнение. Дъщерята е изключително експресивна, което изразява и с външния вид - има 20 татуса и три пиърсинга. Суеверна е, освен това се интересува от нумерология. Казали й, че в предишните три живота е живяла в Бразилия, Атина и Куба, както и че отвътре е 100% мъж.

Жана проби в Х-фактор
Жана проби в Х-фактор

Иначе след 29 години едва миналото лято Анета се свързала с бащата на Жана - Марио, който живеел в Германия. Човекът се изумил, като разбрал, че това е нашумялата певица. В Германия Марио гледал българска телевизия и проследил целия ДХ факторУ, в който победи Жана, без изобщо да подозира, че това е собствената му щерка. Гледал и много от интервютата й, като от тях певицата разказва, че не познава биологичния си баща. В този момент нещо го жегва и през главата му минава странната мисъл: ДДали това не съм аз?У Външната прилика между двамата е очевидна, Жана е взела и неговите зелени очи. Но мисълта звучи твърде невероятно и Марио не повярвал на шестото си чувство. Едва след телефонния разговор се прибира в България, за да види дъщеря си.


През годините Жана израснала буйна, а доказателство за нрава й са проблемите, които тя имаше със закона през последната година. Певицата попадна в районното след скандал с приятеля си. При претърсване в жилището в столичния кв. "Гео Милев" ченгетата се натъкнали на марихуана. Бергендорф бе отведена в Първо районно, за да даде обяснение за гюрултията и наличието на дрога в апартамента. След случая изпълнителката се покри от срам и отказваше да говори за случилото се. Единственото, което каза, бе:
ДНито са открити наркотици в мен, нито съм използвала.У

Жана се забърка в скандали с наркотици и побоища.
Жана се забърка в скандали с наркотици и побоища.

ДНе съм била с белезници нито в ареста, нито в линейкатаУ, подчерта след скандала тя.
"Казах й, че ще се стигне дотам, но тя не слуша и си прави каквото поиска. Щом не приема никакви съвети, сега да си сърба попарата", споделила обаче Анета пред приятели.

Майката върти геврека на таксито от години
Майката върти геврека на таксито от години


Певица джигит

С увереност Анета разправяла как жените имат талант да въртят волана и дори се справят по-добре от мъжете. Това обаче не важало за щерка й Жана, която се оказала джигит на пътя.
"Толкова е дива, че ме е страх от нея. И с шофирането е така, обича да кара с висока скорост и доста рисковано. Има ДМини Купър", с който ходи по участия из страната. Когато е сама, както и да е, но като кара внука ми, изтръпвам. Никой не иска да се вози при Жана. Сестра й Адриана е доста по-разумна, за нея съм спокойна", признава майката на победителката от "Х фактор".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене