Холивудският продуцент Голан Рамрас идва в София, за да преподава сценарно писане

Голан Рамрас – един от най-добрите холивудски продуценти и сценаристи, пристига за втори път по покана на “Ню Бояна филм”. Този път той ще има двойно повече работа – ще преподава сценарно писане на сценарий в академията на филмовото студио и ще пише окончателния сценарий за историческия филм за цар Калоян. По време на престоя си в София той ще се срещне с историци, а самата лента ще бъде заснета у нас от американската продуцентска компания “Милинеум филмс”.
Освен това Рамрас ще обучава български курсисти във втория майсторски клас по драматургия в училището на филмовото студио. За около два месеца той ще предаде своя опит на студентите, за да усвоят основните моменти от създаването на добър текст. В същото време учениците ще работят по авторска история, кояно да разкажат във филмов сценарий.
Лекциите ще бъдат три пъти седмично - понеделник, сряда и петък, като другите два са за самостоятелна работа върху сценария, насока и съвети от ментора. Часовете ще са пригодени за хора, които работят или учат. Кандидатстването е с автобиография и кратко писмо на английски, в което да обяснят защо искат да са част от филмовото училище, на мейл [email protected]. Курсът започва на 29 февруари и ще продължи до 21 април.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене