Как да отвориш сейф за по-малко от 5 секунди с помощта на чорап и магнит (видео)

Шефът на канадската компания Mr. Locksmith Тери Вин Йейтс нагледно показа, колко лесно може да бъде отворен солиден сейф с електронна кодова брава. Той дори качи в YouTube демонстрационен клип, на който се вижда, че отварянето на сейф от реномираната марка Sentry може да стане само за около 2 секунди, пише kaldata.com.

Хората търсят да закупят колкото се може по-надежден сейф за съхраняване на своите ценности и най-често избират реномирани марки с електронни ключалки, понеже натискането на бутони се превърна в ежедневие. Почти всеки сейф си има слабо място, а Тери Вин Йейтс е открил подходящата техника, която му дава възможност да отваря електронните сейфове Sentry само за две-три секунди. Той постига това с помощта на мощен магнит от никел, легиран с редкоземен метал. За да не остават никакви следи по сейфа, мощният магнит е обвит с чорап.

Компанията Mr. Locksmith се занимава предимно с отваряне на всякакви сейфове по поръчка и това е една добра демонстрация на нейната работа. Другата основна дейност на тази компания е разработването на нови методи за екстрено отключване на всякакви сейфове, независимо дали електронни или механични, като по този начин се демонстрират техните недостатъци и съответно, се повишава тяхната надеждност.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене