Когато залеза раздели деня от нощта, вълшебни цветове украсяват небето

Когато залеза раздели деня от нощта, вълшебни цветове украсяват небето. Именно те вдъхновяват дизайнерите на Ti Sento Milano да вплитат нови цветове в постоянно променящия се дизайн. Актуални и същевременно класически, всички бижута Ti Sento Milano са изработени изцяло от сребро, а за специален допълнителен блясък върху всяко бижу се полага родиево покритие.

Изключителното в изработката на бижутата Ti Sento Milano се допълва от кристали, всеки един от тях ръчно поставен в ювелирно легло, без използването на лепило. Магията на Италия, лазурните брегове и искрящото слънце, всички те са заключени в красотата на Ti Sento Milano. В Милано всяка улица е подиум, а всяка дама – истински модел.

Независимо от ролята, която изпълнява – на майка, любима, приятелка, колега – всяка жена знае точно какво бижу да сложи, за да подчертае същността си. Независимо дали искате да приковете вниманието във вечерния си тоалет, или да придадете мекота на строгата атмосфера в офиса, Ti Sento Milano има подходящото бижу за Вас. Можете да ни откриете в Paradise center, The Mall , всички бутици Timeland и онлайн. Нашият подарък за празника на влюбените е отстъпка от 20% на всички бижута до 14 февруари.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене