Сексуалните постижения на звездите

Калин Терзийски предизвика десетки коментари в социалните мрежи с твърдението си, че люби Елен Колева седем пъти за шест часа. 

Писателят, който винаги е казвал, че иска да остане извън медийните скандали и да привлича интереса единствено с книгите си, в последните седмици се превърна във водеща новина. Но не с нова книга, литературна награда или творческо постижение, а с откровената си изповед, че е алкохолик, че има нова жена в живота си – Елен Колева, и малко ексцентричното парадиране със сексуалната си мощ.

Според едни твърдението му, че люби Елен седем пъти за шест часа, е просто писателска хипербола, според други – алкохолно опиянение.

От медицинска гледна точка това не е често срещано, но все пак възможно. След еякулация в организма на мъжа се стига до т.нар. рефрактерен период, по време на който рязко спира действието на хормоните, отговорни за сексуалната възбуда, и индивидът не е в състояние да получи ерекция Доказано е, че периодът между две еякулации варира според възрастта, физическата предразположеност и здравословното състояние.

Изследване на екип учени от Чикагския университет доказва, че при мъжете на възраст около 18 години рефрактерният период е около 10-15 минути, а при господата след 50 години достига дори до над 20 часа. Средната продължителност на периода на покой е около 30-40 минути, но той се увеличава, ако се осъществяват няколко сексуални акта един след друг. Освен това учените подчертават, че това все пак е теоретична цифра, защото дори и мъжът да е в състояние да получи ерекция и да отдели сперма след преминаването на рефрактерния период, това съвсем не означава, че е в състояние да прави секс на всеки половин час.

Медицински е доказано, че зрял здрав мъж е в състояние да осъществи около 4-5 еякулации за едно денонощие.

Въпреки това сексолозите са категорични, че с всеки следващ контакт се намалява не само качеството на спермата, но и нивото на удоволствие за мъжа.

Екипът от Чикагския университет е установил също, че при редовен сексуален живот 75% от мъжете изпитват почти винаги оргазъм, докато при жените процентът е под 50, както и че 75% мъжете могат да стигнат до еякулация за по-малко от 2 минути.

Известната сексоложка д-р Бевърли Уипъл провежда множество изследвания върху женския и мъжкия оргазъм. В Journal of Sex Education and Therapy тя публикува свое изследване върху мултиплените оргазми при мъжете.

Д-р Уипъл е категорична, че такъв тип оргазми се срещат и при мъжете, но най-вече не са свързани с отделяне на сперма. Тя обаче дава пример за мъж, който по време на изследване достигнал до шест последователни еякулации в рамките на 40 минути.

Сексоложката подчертава, че това е единичен случай, но той показва до каква степен възможностите на мъжете са уникални за всеки един индивид. Като рекорд е записано постижението на порноактьора Джон Доу, който успява да ощастливи 52 жени за един ден.

Каквато и да е реалната честота на сексуалните контакти, мъжете, но и жените,обичат да преувеличават, споделят ли за любовния си живот.

Всъщност, когато става дума за славата на страхотен любовник, лаврите винаги е обирал Стинг, който и днес, вече на 63 г., твърди, че с жена си Труди (60 г.) си правят редовно сексмаратони, продължаващи поне по пет часа. За да успее да покрие задоволително този времеви период, музикантът не приема стимулиращи хапчета, а разчита на тантрични практики.

Стинг и Труди, които са заедно от почти трийсет години, никога не са крили, че обичат сексуалните игри, ходят заедно по стриптийз клубовете, канят красиви жени и мъже да споделят леглото им и винаги се опитват да осъществяват сексуалните си фантазии.

Според близки на семейството инициатор на всички това е самата Труди. Още в началото на връзката им, когато Стинг злоупотребява с алкохол и това се отразява негативно на възможностите му в сексуален аспект, тя настоява той да се откаже от пиенето и да го замени с трансцедентална медитация. Той признава, че тантричният секс изисква огромна концентрация, но удоволствието си заслужава.

Други се гордеят не толкова с качеството, колкото с количеството. Когато обяви, че е болен от СПИН, Чарли Шийн стресна не една дама.

Защото самият той призна, че дори след като е разбрал за диагнозата, е правил секс със стотици жени. А общите му сметки възлизат на над 5 хиляди завоевания.

Шийн съвсем гордо разказва любовните си приключения с манекенки, порноактриси, партньорки на екрана, проститутки.

Неслучайно актьорът заяви, че ще напише автобиография само срещу сумата от 10 милиона долара – с всички оргии, които обещава да опише, със сигурност ще привлече интерес.

Все пак Чарли признава: “Видял съм почти всичко в секса, но всичко рано или късно омръзва.”

А когато журналист го пита защо е трябвало да прибягва до платени сексуслуги, като е толкова известен, Шийн отговаря в известния си саркастичен стил: “Аз не им плащах за секса, а за да си тръгнат след това.”

С кого мечтае да прави секс Мадона и как плеймейтката Керъл Лори постига единайсет оргазма на ден, четете в хартиеното изадние на "168 часа".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене