ТЕЛЕЦ: Грешки

РАБОТА В петък и почивните дни се предпазвайте от грешки, за да не се окажете в центъра на конфликт, от който ще се изнервите допълнително. Не правете планове за пътувания и за финансови инвестиции. Рискувате да претърпите загуби. От понеделник приемете забележките на вашия началник, без да се противопоставяте. Не се изненадвайте, ако ваш влиятелен познат реши да ви занимава с финансовите си планове, и не позволявайте да ви омае да инвестирате. Промяната на плановете ви е във ваша полза. Началото на нови занимания е нежелателно в края на седмицата. Откажете се от договаряне на съвместна дейност. Възползвайте се от възможността да докажете на неприятелите си, че е по-добре да не изричат неистини, защото уж така се предпазвали от агресията на околните. Не отказвайте, ако някой потърси помощта ви в четвъртък, но само ако е във вашите възможности и не зависите от други хора.

ЗДРАВЕ Щадете здравето и силите си. Предпазвайте се от физическа работа и травми. Внимавайте с храната заради възможни проблеми с храносмилателната система. Лягайте си по-рано, защото се нуждаете от сън.

ЛЮБОВ Внимавайте с думите си, за да не предизвикате разправия у дома. Не се ядосвайте, ако не искат да ви разберат. Ако не сте семейни, ще изживеете романтична среща, дори и да не сте готови за сериозна връзка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене