БЛИЗНАЦИ: Колегиална помощ

РАБОТА Не пропускайте да покажете на колегите си, че цените тяхната помощ, ако искате да ви обърнат внимание от първия ден на седмицата и да приемат поне част от вашите идеи. Проведете разговор с колегите си, а ако сте на ръководен пост - с подчинените си, и обсъдете проблемите, които имате да разрешавате. От понеделник очаквайте да ви направят интересно делово предложение, което не бива да приемате, преди да сте го споделили с вашите началници. Вместо да си създавате проблеми на работното място, премълчавайте и се заемете със задачите си. Избягвайте конфликтите. Не нарушавайте хармонията на работното място, която ще ви помогне да се справите със задълженията си. Въздържайте се от делови пътувания. Не се опитвайте да отхвърлите непосилни професионални задачи само за да блеснете пред колегите си. В четвъртък докажете, че не се страхувате от трудностите и вървите смело към професионалните си успехи, въпреки че завистници нарочно ви пречат.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но сте склонни към депресивни състояния. Нестабилната ви психика оказва сериозно влияние върху физическото ви състояние.

ЛЮБОВ Хармонията в отношенията ви у дома е изчезнала. Бъдете внимателни с близките си. Не ги притеснявайте с прекалените си претенции. Не проявявайте егоизъм и не оставяйте половинката си у дома, за да се забавлявате.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене