РАК: Упоритост

РАБОТА В петък и почивните дни упоритостта ще ви бъде полезна на работното място. Притежавате завидна трудоспособност и както винаги ще отхвърлите много задачи за изненада на всички. Решите ли да се захванете с нова задача, не си мислете за възможни трудности, които може никога да не се проявят, а пристъпете към действие веднага. От понеделник до края на седмицата е възможно среща да ви подтикне към промени в професионално отношение. Не се колебайте да ги осъществите. Обогатете се с най-новата информация свързана с професионалните ви планове. Ще се сблъскате с неприятели, които са си поставили за цел да попречат да ги осъществите. От вас зависи да не успеят – не бъдете наивни. В четвъртък ще ви зарадват високи приходи, както и нови изгодни предложения. Веднага ги обсъдете с колегите си и дайте отговор, ако и те са съгласни да работите заедно.

ЗДРАВЕ Податливи сте на простуди и нервно напрежение, което сте в състояние да избегнете. Не прекалявайте с алкохола. Вечерта ще се оплаквате от главоболие. Възможни са резки промени в настроението.

ЛЮБОВ В личния живот промените ще са неочаквани. Не злоупотребявайте с търпението на близките си. Не бъдете прекалено упорити и инатливи, защото интимните ви половинки ще се отдалечат от вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене