ДЕВА: Увереност

РАБОТА В петък и почивните дни бъдете уверени в себе си и не се концентрирайте върху проблемите си на работното място, защото бързо ще се справите с тях. Повярвайте в силите си и ще се убедите сами на какво сте способни. Оптимизмът ви и увереността, че каквото и да се случва, ще се разреши във ваша полза, може да попречат да видите възможните удари отстрани. От понеделник докажете на колегите си, че сте готови да им помогнете въпреки несъгласието ви с тяхното мнение. Не позволявайте да се разгорят нови конфликти. Деловите ви срещи са успешни. Ако сте търпеливи и проведете както трябва разговорите, подгответе договорите за подпис през следващата седмица. Не бива да се отказвате от поетите делови задължения. Ще платите висока цена, ако сте допуснали сериозни грешки и не сте ги поправили. В четвъртък сте в състояние да се справите не само с неотложните си задачи, а да направите крачката към обмисляне на нова дейност и да насрочите ден за началото й.

ЗДРАВЕ Здравето ви изисква грижи, защото сте напрегнати и нервни. Щадете себе си и не се преуморявайте. Податливи сте на инфекциозни заболявания. Избягвайте общуване с хората, които са с грип или настинка.

ЛЮБОВ Намерете компромис в отношенията с близките си и всичко ще бъде наред. Ще се радвате на романтични мигове и споделени чувства.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене