ВЕЗНИ: Делови срещи

РАБОТА От петък успехът е с вас. Не насочвайте вниманието си само върху личните си проблеми, не ги превръщайте в драма в почивните дни. Вината е и у вас. Надмогнете ги, защото ще е невъзможно да осъществите деловите срещи и разговори, които ви дават възможност за нов професионален скок. От понеделник подредете документите си и се справете с хаоса, който сте създали заради липса на време. Не бива да договаряте участие в нови проекти и обвързване в съдружие, за да не се провалите. Реализирайте отдавна обмислени полезни промени в живота си. След вторник бъдете готови за активна и упорита работа, ако искате да изявите възможностите си. Всички предложения, които получавате, са доходни, с гаранция за стабилност и дългосрочни договори. На всяка цена ги проверете отново. Преди да се съгласите на инвестиции, преценете дали сте сигурни в правилността на действията си. Доверете се на интуицията си и не се колебайте да откажете, ако имате съмнение за некоректност.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро. Не се преуморявайте, защото може сами да си създадете проблеми. Склонни сте към депресивни състояния, защото не сте удовлетворени от работата си. От вас зависи да ги избегнете.

ЛЮБОВ Вечер сте уморени и нямате желание за развлечения с любимите си хора. Не пропускайте романтичните мигове, защото ще съжалявате. Новите запознанства ще се превърнат за несемейните в романтична връзка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене