СКОРПИОН: Важни решения

РАБОТА През първите дни на седмицата очаквайте делово запознанство. Ще се наложи да вземате важни решения, свързани с бъдещите ви планове. Контролирайте емоцията си. Разсеяността и песимизмът ви вредят. Освободете се от тях на всяка цена. От понеделник се справяте бързо и без затруднение с всичките си задачи. Появата на неочаквани трудности е възможна, ако замислените задачи са свързани с непредвиден риск.

Помислите за новите си идеи и направете малка крачка към тяхната реализация, ако сте сигурни, че няма да претърпите финансови загуби. Не са изключени проблеми в отношенията с хората от обкръжението ви. Не намерите ли компромис, добрият тон ще изчезне и ще си спечелите врагове. В четвъртък запазете спокойствие при изясняване на делови отношения и проблеми. Не прекалявайте с критиката, особено с безпричинната.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично и не е повод за притеснение от ваша страна. Осигурете си достатъчно сън. Предпазвайте се от травми и наранявания, ако правите ремонти и сами сте се заели с част от тях.

ЛЮБОВ Не се влюбвайте така силно, че да замъглите съзнанието си, защото ще притъпите и чувството си за себесъхранение. Ако сте семейни, си създайте романтична обстановка и не пропускайте интимни мигове с любимите си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вижте как изглежда Ален Делон днес (Снимки)
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене