РИБИ: Проблеми

РАБОТА В началото на седмицата ще се сблъскате с проблеми заради допуснати грешки, но и заради нежеланието ви да приемете съвети от страна на колегите си. Трудностите са преодолими, ако не си внушавате, че нямате вина за ставащото, и не поемете своите отговорности.

От понеделник се налага да обсъдите важни точки по новите проекти на ваш колега. Ако срещнете трудности и по-бавно се справяте със задачите си, ще се предпазите от грешки и рисковани начинания. Проведете успешни разговори, свързани с намерението ви да смените работата си, ако вече не отговаря на знанията ви и не ви позволява израстване или скок към нов връх. Приключете бързо с допълнителните задачи, ако се отдадете само на служебните си занимания. В четвъртък не бъдете прекалено импулсивни и прибързани и не се опитвайте да наставлявате околните. Търпението и тактът ви носят полза.

ЗДРАВЕ Радвате се на добро здраве и отлично настроение. Пазете се от травми поради невнимание. Вечер на всяка цена се отдавайте на почивка. Отложете поканите за гостуване и си почивайте. Избягвайте притесненията.

ЛЮБОВ Очаквайте среща с подходящата половинка, естествено, ако не сте семейни. Ако сте семейни, чувствата ви са споделени. Очакват ви приятни мигове. Усамотете се и се отдайте на чувствата си, забравяйки за всичко друго

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене