Play Park - за малки и големи

Play Park е развлекателен център, със зони за забавление за малки и големи. Едно цветно и свежо място, в което да се заредите и разпуснете, както и да поверите най-специалните си моменти, като рожден ден, имен ден и всеки личен празник на детето си.

Laser park, Jungle park, Terrace cafe и Baby park обхващат интересите на цялото семейство. С модерна визия уют и разнообразие, Play Park печели приятели вече три години. Ако сте фенове на вълнуващите битки, светлинните ефекти и силната музика, то вашата зона е Laser park. Лазерната арена е с лабиринти и страховити графити, разположени на две нива за преследване със специална екипировка. Подходяща е за всички деца над 8 години, както и за възрастни мъже и жени, които обичат да се забавляват. Нестандартна идея за празнуване на всякакъв вид празник, както и екстремен Тиймбилдинг за фирмени партита.

Jungle park е друга вълшебна зона, подходяща за деца от 3 до 10 години. Тунели, пързалки, батути за скачане и много други предизвикателни кътчета, както и сцена с Караоке, която дава възможност на малките да се почувстват истински звезди!

За вкусно похапване в стилна и изискана атмосфера препоръчваме Terrace cafe, наречена така заради огромната си тераса, с вдъхновяваща гледка към София и Стара планина. В менюто ще намерите домашни пици, свежи салати, пълнозърнести закуски и вкусни десерти, сякаш току що приготвени от баба. Ако тук организират вашият празник, ще бъдете обгрижени, добре обслужени и изненадани от богато коктейлно меню с вкусни и красиви хапки.

Много удобна и практична е зоната за най-малките – Baby park, подходяща за деца от 0 до 3 години. Тя се намира в непосредствена близост до родителите, във вътрешната част на Terrace cafe. Къщички, колички, басейн с топки и батут за скачане, са на разположение на вашите малчугани по всяко време.

В Play Park, освен че е забавно, е и едно съвсем безопасно място за децата. Те са под постояното наблюдение и грижа на професионално обучени аниматори и заниматели.

В Play Park се предлагат над 15 вида тематични партита за деца, сред които Принцове и Принцеси, Елза от Замръзналото кралство, Миньони парти, Спорт и музика, Караоке, Дискотека и много други. Направете своят избор - да се забавлявате заедно със семейството и приятелите си в Play Park!

Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене