Дупето на Софиянска изгрява на "Герена"

Какво е футболен мач без красиви фенки с перфектни форми? Във ВИП-а на "Герена" могат гордо да се похвалят с Ива Софиянска! Щерката на бившия столичен кмет Стефан Софиянски омая присъстващите по време на откриването на новопостроения сектор "А".

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Тя се появи във ВИП ложите на трибуната в компанията на татко си, за да изгледат двубоя с "Лудогорец", завършил без голове. Плътно до тях бдяха и двама внушителни по размери охранители със слушалки в ушите.
Любопитно е, че Софиянска не бе придружена от съпруга си Антон Божков, който е заклет цесекар. Синът на бизнесмена Васил Божков често посещава мачове на "червения" отбор, но категорично е отказал да стъпи на стадиона на спортния враг. Същото не може да се каже за Ива, която по принуда много пъти е ходила с любимия си на мачове на ЦСКА. Двамата са женени от три години, а преди 8 месеца Софиянска го дари с второ дете - син Васил, кръстен на свекъра й. Именно Божков-старши в момента е един от хората, които се опитват да спасят "армейския" клуб.

Задните части на Ива зарадваха левскарите
Задните части на Ива зарадваха левскарите

По време на празника на "Герена" в събота вечер Софиянска реши да нажежи страстите. Тя се надупи на централната трибуна за радост на присъстващите наоколо запалянковци. Седалката на кметската дъщеря беше мокра от превалелия дъжд и тя старателно започна да я подсушава със салфетки.
Кметската щерка бе плътно охранявана от бодигард
Кметската щерка бе плътно охранявана от бодигард
През това време хубавицата стоеше приведена и показа, че поддържа перфектни задни части въпреки двете раждания. Ива бе облечена с прилепнали тъмносини дънки. Докато почистваше своето място, тя стисна бутилка от минерална вода между краката си. Татко й Стефан пък грижливо държеше сакото й. Софиянски имаше проблем с предния цип на дънките си и често го наместваше нагоре-надолу.
Стефан Софиянски си вдига ципа на дънките
Стефан Софиянски си вдига ципа на дънките

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене