Гаджето на Темелкова я ревнува от Бойко Кръстанов

Семейни драми и луди скандали предизвика последният епизод на "Под прикритие", излъчен в неделя.
Еротичната секссцена между Йоанна Темелкова и Бойко Кръстанов е вбесила любимия на актрисата - Мартин Гяуров. Внукът на световния бас Николай Гяуров, който от няколко години е обвързан с Йоанна, жестоко е изревнувал половинката си от близостта й с Бойко.
Въпреки че това е само роля, страстта между Кръстанов и Темелкова изглеждаше толкова силна, че Мартин сериозно се е усъмнил дали химията между тях всъщност не е реална. От страх привличането между щерката на Джаро и ченгето под прикритие да се пренесе от сериала в реалния живот Гяуров-младши е загубил съня си и не спира да мисли какъв подход да предприеме, за да предотврати подобни последствия.
За разлика от Мартин феновете на сериала са в еуфория от секссцената и малко след епизода форумите гръмнаха. Според почитателите на "Под прикритие" новият сезон е имал нужда от точно тази сцена, за да излезе малко от сюжета на екшъна.
Шеговитите коментари за страстта между Йоанна и Бойко се появиха и в мрежата. Кръстанов е сред най-харесваните мъже в сериала, а и от доста време насам е необвързан, което накара зрителите да зашушукат, че с Темелкова са хубава двойка.
Синеокият чаровник имаше дългогодишна връзка с моделката Ива Янкулова, но сърцето му вече е свободно и само чака подходящата половинка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене