Сръбски футболист иска наша Светлана

Светлана пак е искана за булка

Неочаквано предложение за сватба получи Светлана Василева. Съвсем на сериозно сръбският футболист Стефан Джорджевич иска да се обвърже сериозно с нея и й предлага брак! Разкритието направи бащата на играча, който гостуваше в сръбска телевизия.


Стефан и Светлана се запознават в риалити шоуто "Парови", което е голям хит в западната ни съседка и поразително прилича на "Биг брадър". Разликата е, че участниците са насърчавани да се сближават интимно и в края да се оформят двойки.


"Синът ми е на 25 години и още не е женен. Мисля, че сега му е точното време за това. В къщата имаше много красиви момичета и можеше да избира на воля. Но Светлана определено е най-красивото момиче, с което той може да вдигне сватба", заяви бащата на футболиста, открито показвайки, че е харесал родната моделка за снаха.


"Българките са опасна работа. Светлана е истинска красавица. Сватбата може да я организираме в град Крушевац - ще бъде нещо зрелищно", каза още бащата на Стефан.


Джорджевич е родом от Войводина, но не е ясно дали е успял да запише дори и един мач за отбора от родния си град. Справка на "България Днес" не показа в кой клуб играе в момента, но пък със сигурност се изявява повече по светски събития и предавания, отколкото на зеления терен.

Футболистът Стефан Джорджевич
Футболистът Стефан Джорджевич


"Имахме приятелска закачка със Стефан, докато бях в предаването, но нищо сериозно не се случи. Шашнах се, когато разбрах, че семейството му ме иска за снаха. Не съм останала с впечатление, че иска да се жени за мен. Иначе поддържаме контакти и си пишем от време на време. Макар условията в шоуто да бяха ужасни и да се гавреха с участниците, аз останах в добри отношения с някои от хората", коментира пред "България Днес" Василева.


Сериозна пречка за сватбените планове на Джорджевич може да се окаже неясният любовен статут на Светлана в момента. До последно се знаеше, че тя е сгодена за тайнствен младеж, но любовта вероятно се е пропукала, защото се появи информация, че годежът е развален. Самата Василева предпочита да не коментира личното си положение и още по-силно заплита мистерията. Войната за ръката й обаче става все по-сериозна, като предложения за годежи вече има и от чужбина.
Светлана не таи много добри чувства от престоя си в Сърбия, тъй като била подложена на тормоз от продуцентите - лоша храна и недоспиване.


"Преди участието ми в предаването ми беше обяснено, че ще живеем в дворец, че ще бъде луксозно и ще имаме осигурена храна. Действителността се оказа много различна - имаше само мазен салам, кашкавал, сирене и хляб. От време на време ни даваха някаква манджа със салата, която имаше ужасен вкус. Затова в продължение на 5 дни ядох само хляб, тъй като другата храна беше ужасна. Спахме всички в една спалня, която бе заключена до 4 часа сутринта, след което ни пускаха вътре. Там не гасяха лампите и беше пусната високо музика. В продължение на една седмица се криех, че съм се върнала, защото се чувствах много зле. Физически бях много изтощена от недоспиването, а психически бях съсипана от това, което преживях", сподели разочарованата Светлана.


През следващите седмици вероятно ще стане ясно дали моделката ще скъса с моминството и ще се предаде в ръцете на един от многобройните си обожатели.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене