Ники Михайлов с нов отбор и нова любов

Факсимиле: Личен профил на Николай Михайлов в инстаграм

Ники Михайлов забрави Алисия и се радва на нова връзка! В момента вратарят е в Дубай, където се наслаждава на новата си изгора.

Очевидно Михайлов-младши е успял да преодолее певицата и си е намерил нова тръпка, с която се отправи на романтично пътешествие в Дубай.

Футболистът сподели с феновете си кадър от Арабските емирства като към снимката Ники написа "Peace & Love" - "Мир и любов". Снимката е първата от доста време насам, която той споделя с тях.

След раздялата си с Алисия, футболистът се покри от публичното пространство, за да се справи сам с депресията от краха на връзката им. Новата жена до него много му помогнала в това отношение.

Късметът е споходил вратарят не само в личен, но и в професионален план. След като известно време беше без отбор, Николай е успял да си уреди трансфер, а запознати издават, че работата е на 100% сигурна. По неофициална информация става въпрос за клуб от Казахстан, от където много държат да привлекат нашенеца, заради което му предложили доста солидна сума като месечно възнаграждение и той без много колебания се съгласил.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене