Хванаха Ерик Клептън да кара с превишена скорост

Ерик Клептън беше смъмрен, след като беше хванат да кара с превишена скорост. Музикантът, който в момента е на 71 години, е шофирал поршето си по двупосочен път в графство Съри в Англия, където той живее, предаде Дарик.

Ограничението на скоростта на отсечката, където Клептън е шофирал, е 40 мили в час. Засега не е ясно с каква скорост се е движил музикантът. След подаден сигнал от полицията той е трябвало да спре на намираща се наблизо бензиностанция.

„Изведнъж Ерик Клептън спря на бензиностанцията", сподели очевидец пред „Дейли мейл", който допълва, че след това и полицейска кола е отбила.

Това не е първият инцидент с музиканта за превишена скорост. През 1988 г. той беше спрян от полицейски служители, след като е изпреварил патрулната им кола с над 100 мили в час.

Въпреки оправданията на неговия адвокат, че Клептън е бързал за благотворително събитие, музикантът беше лишен от книжката си за шест седмици и трябваше да плати глоба от 220 долара.

През 2000 г. книжката му беше отнета за шест месеца заради превишена скорост, отново в Съри.

Френските власти също глобиха Клептън през 2004 г. за висока скорост, като дори забраниха на музиканта да шофира в страната.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене