Гении на техното в Интер експо център

Най-мащабното електронно събитие чука на вратите ни. На 5 май ще се проведе най-младият фестивал на Yalta - Solar Easter - Trinity - мястото е Интер експо център.
Феновете на техното ще танцуват в цели две зали, а зад пулта ще застанат едни от най-големите имена в техното.
В зала 1 публиката ще забавляват Chris Liebing, Nicole Maudaber, Pan-Pot, а във втората зала Apollonia, Jamie Jones, Paco Osuna.
Както винаги, двете парти зали ще са снабдени със системи с най-добър звук и невероятно лазарно шоу.
За DJ-ите, които ще взривят Интер експо център, може да се напише изключително много.
Chris Liebing е почитател на солидното дийп техно, а музиката му е изпълнена с меланхолията, вокалите и мелодиите на 80-те. Той е резидент на едни от най-мащабните клубове в света и носител на множество награди.
Nicole Maudaber пък започва своята кариера, след като легендата Caral Cox я споменава като "свежия талант, който искам с мен зад пулта на Space Ибиса". Pete Tong пък я нарича "изгряваща звезда". От тук нататък всичко е история. Следват множество първи места, участия в престижни клубове и фестивали.
А Pan-Pot са представители на модерната техно сцена. Пленяват публиката с плавни и мелодични сетове, премесени с мното експериментални елементи. По-късно създават свой собствен лейбъл, който е родител на едни от най-ярките таланти на техно сцената.
Apollonia е трио, сформирано от най-добрите парижки техно DJ-и, които успяват да станат и част от лейбъла на Richie Hawtin.
За Jamie Jones може да се изговори много. Той е лидерът на съврменната хаус музика. Според Resident Advisor той е номер едно DJ в света.
И не на последно място Paco Osuna. Креативност, иновация, еволюция, са думите, които го описват най-добре. Идва от Испания, стартира кариерата си директно от един от най-големите клубове в Ибиса - Амнезия. Той е иноватор, експериментатор или просто уникален.
Със сигурност не трябва да изпускате петата годишнина на Solar Easter. Забавлението е гарантирано.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене