Вели Чаушев има "Видения в небесния театър", написа спомени

Вели Чаушев ще представи новата си книга на 1 май в Борисовата градина.

Известният актьор разказва  за свои звездни колеги

"Случки весели и хубави разказвам в тази своя книга - "Видения в небесния театър", която току-що излезе от печат. Това са спомени за мои звездни колеги", казва актьорът Вели Чаушев за мемоарите си "Видения в небесния театър".


Премиерата ще бъде на 1 май в Борисовата градина на специален щанд на издателство "Захарий Стоянов" на празника на Деня на труда, а авторът ще раздава автографи.
Знайно е какъв сладкодумец е Вели Чаушев. Така че "виденията" за Невена Коканова, Славка Славова, Олга Кирчева, Апостол Карамитев, Коста Цонев, Григор Вачков, Иван Димов, Антон Горчев, любимия му композитор Димитър Вълчев... и така до над 20 имена, със сигурност са разказани забавно и увлекателно. Ако почитателите му имат късмет, той и ще прочете някои пасажи от мемоарите си.


Артистите със "сребро в косите" не се отказват от сцената. Спектакълът "А помните ли...", който режисьорът Никола Петков направи специално за тях, сега е приютен в "Студио 5" на НДК. В него актьорите имат кратки свои прояви, а после заедно играят сцена от пиеса на Чехов. Там, освен Вили, са Емилия Радева, Гинка Станчева и още незабравими актьори. Излизат два пъти в месеца, а най-близкото представление е на 17 май.


"Имаме успех", скромно казва Чаушев. Актьорът с великолепния глас, когото канят спешно да замести Никола Анастасов в пиесата "Лека форма на тежка депресия", когато титулярът имаше здравословни проблеми, не крие, че също не е в добра форма: "Пушех, пиех, от нищо не се лишавах, ухажвах хубави жени. Резултатът? Сега се движа като автомобил, който има нужда от поправка на предната гума. Ами нали за това са сервизите - ще ме оправят", оптимистичен е Чаушев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене