РИБИ: Трудности

РАБОТА Началото на седмицата е свързано с празници и трудности, които налагат да сте отговорни и да не надскачате вашите реални възможности. Няма как да блеснете, ако допускате грешки.

На Великден вашите планове могат да се осъществят, но трябва да се трудите активно и да не прехвърляте задълженията си на колеги, които ще ви създадат проблеми. От понеделник заради прекалената ви самоувереност успехът на работното място може да ви изневери. Работете внимателно. Не губете времето си със странични занимания. Отложете подписването на банкови, приходни и разходни документи, ако не сте ги прегледали заради липса на време, и не забравяйте, че Меркурий е ретрограден. Във ваша вреда е да вземате заеми. За да избегнете неприятностите, не споделяйте нищо за себе си. Всяка информация ще бъде използвана срещу вас. Бъдете отговорни и предпазливи.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно, защото сте депресирани от липсата на късмет, но това е ваше мнение. Имате си го, и то в изобилие, така че се заредете с добро настроение и се отдайте на хапване и пийване, но с мярка.

ЛЮБОВ Не допускайте проблеми в личния си живот. В семейството ви цари привидна хармония. Обидили сте неволно близките си. Романтична среща ще ви помогне да си възвърнете обичта на любимите ви хора.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене