ОВЕН: Запознанства

РАБОТА Радвате се на отлична форма, но сте и разсеяни при срещи и разговори през първите дни на тази седмица. Внимавайте и заради ретроградното движение на Меркурий, защото запознанствата може да ви навредят, но вие сте разумни и няма да допуснете неподходящи хора до себе си. Успехът ви е главозамайващ. В деня на Възкресението си дайте по възможност почивка и не се натоварвайте с отговорностите на вашите колеги, които удобно са забравили, че са дежурни. От понеделник се радвате на успешни делови срещи. Проведете разговорите с вашите колеги и подчинени и планирайте веднага след празниците месец май. Въпреки трудностите на работното си място, запазете спокойствие. Постарайте се да завършите задачите си. Не създавайте напрежение в отношенията си с вашите колеги, особено ако са злопаметни. Финансовото ви състояние може да се влоши, ако позволите да ви подведат и решите да вложите парите си в губеща дейност.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Избягвайте умствената преумора. Щадете главата и очите си, за да си спестите главоболие, което блокира работата ви. Предпазвайте се от настинки заради неподходящи облекло.

ЛЮБОВ Може да се влюбите безнадеждно. От вас зависи да съхраните чувствата си и да спечелите сърцето на любимия човек. Избегнете случайните сексуални контакти, за да не съсипете личния си живот.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене