ТЕЛЕЦ: Печалба

РАБОТА Седмицата започва с поредица от почивни дни, а вие не е изключено да спечелите пари от тото или лотария въпреки ретроградния Меркурий. Въпреки това не разчитайте само на късмета си, а се задълбочете в служебните си отговорности, ако сте дежурни. В неделя денят е празничен и ви съветвам да си дадете заслужена почивка. От понеделник избягвате необмислените промени, които затрудняват изпълнението на служебните ви задачи. Не ви съветвам да пътувате. Бъдете внимателни, защото неприятели искат да ви отклонят от поставените цели. Не отказвайте помощ, ако вашите колеги сами ви я предложат, вместо инатливо и в същото време неуверено да вървите срещу себе си и да отдалечите професионални успехи, които ви е отредено да жънете. Бъдете старателни и отхвърлете най-напред рутинните си служебни задължения. Ако в края на седмицата ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте, защото ви носят добра възможност за материална стабилизация. Денят ви е емоционален.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради липса на достатъчно време за почивка и разходки сред природата, които ви зареждат със сили. Не се оставяйки във властта на материалните си стремежи, забравяйте отмората.

ЛЮБОВ Вашите близки се чудят дали не сте се влюбили, че се прибирате късно. Ако не сте семейни, няма проблем, но ако сте, е по-добре да не изневерявате, за да не съсипете хармоничните си отношения с вашето поведение.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене