БЛИЗНАЦИ: Начинания

РАБОТА Въпреки че петък е почивен ден у нас, деловите посещения от ваши задгранични партньори са във ваша полза и ще ви позволяват да разширите дейността си. Не ги отлагайте, но се уговорете да подпишете договори и споразумения след 23 май заради започналото ретроградно движение на вашия управител Меркурий. В неделя денят е празничен, затова е във ваша полза да не предприемате рисковани начинания, които ще го провалят. Стабилизирайте позициите си и резултатите, които сте постигнали. От понеделник до края на седмицата промените няма да ви харесат. За съжаление трябва да се примирите с всичко, което се случва на работното ви място и да приемете ставащото безропотно, колкото и да ви е трудно. Отхвърлете най-неотложните си служебни задължения, за да не пречат на новите. Не спорете, че ви натоварват ненужно, и проявете отговорност. Бъдете внимателни. Обмислете идеите си и вижте дали не противоречат на вижданията на колегите ви.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро, ако и в този ден се предпазвате от алергии заради замърсен въздух и заради хвърчащите из въздуха спорички, които действат при по-чувствителните от вас. Избягвайте алкохола.

ЛЮБОВ Не се оглеждайте за ново завоевание, а стабилизирайте съществуващата интимна връзка. Вечер си създавайте приятни емоции у дома и се постарайте да не натоварвате близките си със служебните си проблеми.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене