Михаил Белчев: Обичам живота си, не съжалявам за нито един миг

Михаил Белчев със сина си Константин Снимка: Архив

Нашето поколение беше по-спокойно, по-духовно някак си. Розовите дни човек може да си ги направи и сам, и с приятели, не сме гледали метеорологичните прогнози, каквото ни предлагаше животът - това.

Това сподели пред bTV големият изпълнител Михаил Белчев, който на 13 август тази година ще отпразнува 70-годишния си юбилей.

В последните години се случват доста несвойствени за моето поколение неща. Тогава беше по-спокойно, по-забавно, по-умно, ако щете. Умеехме да се забавляваме. Сега нещата са прекалено материализирани, коментира още той.

Доста София се преместиха в в София, а градът им дава само поминък и кариера, а те не го обичат, замърсяват го, смята певецът.

Обичам живота си, не съжалявам за нито един миг, в който съм присъствал на тази Земя, надявам се да присъствам още, каза Михаил Белчев.

Имам достатъчно дух в себе си, за да не се предавам. Синът ми и жена ми ме подкрепят.  Синът ми ми напомня, че иска от мен малко повече мъдрост. Красиво, че не сме различни, и умеем да се радваме заедно на нещата. Той беше възпитан да бъде кавалер и че в трамвая трябва да отстъпва мястото си на всяка жена, сподели изпълнителят.

Трябва да се пише поезия и да се пеят смислени песни, смята още той.

На 21 ноември по случай 70-годишния си юбилей Михаил Белчев ще изнесе концерт в Зала 1 на НДК със своите приятели.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене