Щерката на Гущеров се взима с вратар. Красавицата запозна футболиста с майка си

Митко и Мартина показват атлетични тела

Мартина и Митко Евтимов се припичат в Тайланд

Щерката на милионера Добромир Гущеров е лудо влюбена във вратар. От няколко месеца доведената дъщеря на бившия депутат Мартина Руменова е неразделна с футболиста на "Нотингам" и бивш младежки национал Димитър Евтимов. През последната седмица двамата се припичат по плажовете на Тайланд и не пропускат да демонстрират любовта си. Красавицата набързо омая иначе скромния Евтимов и двамата не могат да се отлепят един от друг. Според близки на двойката, ако продължават в същия дух, нищо чудно скоро и да вдигнат сватба, въпреки че са заедно от по-малко от година. Мартина вече запозна любимия си с майка си Диана Гущерова, която напълно одобрява връзката и е очарована от кандидат-зетя. Засега не е ясно какво е отношението на Добромир Гущеров към футболиста.

Влюбените се возят на корабче в Тайланд
Влюбените се возят на корабче в Тайланд

Милионерската щерка не е за сефте с футболист. Преди време тя имаше връзка с играча на "Берое" Атанас Зехиров, който доскоро бе част от националния отбор на Ивайло Петев. Мартина далеч не е от свенливите богаташки щерки и с радост показва на воля прелестите си. Красавицата сложи силикон въпреки протестите на доведения си баща, тъй като има пълната подкрепа на майка си Диана.
В последните няколко дни Митко и Мартина не спират да се хвалят със снимки от екзотичното си пътешествие. Двамата се возят на слон на остров Пукет, позират на плажа и по никакъв начин не крият любовта си. Евтимов заведе гаджето си в Тайланд веднага след края на сезона в английското първенство. Мартина живее предимно в София, но редовно хваща самолета за Острова, за да се усамоти с любимия си. Хубавицата е с три години по-голяма от 22-годишния вратар, но това изглежда по никакъв начин не притеснява влюбените.

Добромир Гущеров със съпругата си Диана
Добромир Гущеров със съпругата си Диана


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене