Мари на Гала облече бледорозов гащеризон за бала си

Една от трите рокли на дъщерята на пловдивския лицев хирург д-р Дани Якуб

Червен килим опъна за дъщеря си Габриела
лицевият хирург д-р Дани Якуб в Пловдив

Мари - дъщерята на Гала, е сред абитуриентите тази година. По този повод водещата на “На кафе” събра приятели и роднини в столично заведение в събота, за да изпратят момичето часове преди бала. То бе облечено в ефирен бледорозов гащеризон, а самата Гала - в черна рокля. Гала публикува снимка на личната си страница във фейсбук и написа: “Помня как малката ти ръчичка стиска моята и не иска да ме пусне... Сега аз те държа в прегръдката си и не искам да те пусна, детето ми, а знам, че е време... ще се справя! Бог да те пази! А аз ще съм тук, с разтворени ръце за теб! Завинаги!”

Междувременно лицевият хирург д-р Дани Якуб опъна червен килим за дъщеря си Габриела в Пловдив. Близо 250 роднини и приятели бяха поканени за празника ѝ в събота вечер. Сред тях бяха консулът на Казахстан в България Н. Пр. Темиртай Избастин, бившият шеф на полицията Пламен Узунов, известни бизнесмени, пише marica.bg. На края на червения килим гостите получиха уелкъм дринк, а всяка тяхна стъпка бе следена от дрон. Всъщност изпращането на Габриела от училище бе в неделя.

Подготовката за бала започва още от миналата година, когато тя е на почивка в Дубай. Там харесва дизайнерска рокля, но впоследствие купува още две от Истанбул. Роклите са в различни цветове, като едната е черна.

Гала и дъщеря и? Мари се прегръщат на изпращането на момичето. СНИМКИ: ФЕЙСБУК
Гала и дъщеря и? Мари се прегръщат на изпращането на момичето. СНИМКИ: ФЕЙСБУК

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене