Издателство „Труд” „се мести” в НДК от 24 до 29 май

Почти цялата си продукция ще изложи издателство „Труд” на тазгодишния Пролетен базар, който ще се проведе традиционно в НДК от 24 до 29 май. За читателите сме подготвили интересни четива, подбрани в специални промоционални комплекти, както и най-новите ни заглавия, които ще се предлагат с 20% отстъпка от коричната цена.

Специално за пролетния базар сме подготвили най-патриотичната книга, която е задължителна за всеки български дом – „50-те песни и стихове, които ни правят българи”. Специалната селекция на читателите на вестник „24 часа” е оформена и в мека, и в твърда корица, на достъпна цена, включва всички най-ценни български стихове и песни. Купете, научете и запазете за поколенията!

Поредица „Здраве от природата” стартира през м. януари, но се утвърди много бързо, като ценен домашен помощник при заболявания и здравословни проблеми. Само на книжния базар ще можете да откриете „Чудодейната сила на чесъна”, „Лечение с билки и светлина” от билкарския гуру Емил Елмазов, „Чудодейната сила на минералите и хранителните съставки”, „Диворастяща храна” от Пенчо Далев, и най-новата книга №5 от поредицата „Лечебните енергии на водата”. В нея читателя ще открие многобройните начини, по които водата може да бъде използвана за лечение и за поддържане на добро здраве.

За любителите на приключенска класика – ексклузивно за базара излиза втората част на „Тримата мускетари” – „Двайсет години по-късно” от Александър Дюма-баща. Продължението на приключенията на Д'Артанян, Потрос, Атос и Арамис не е излизало от повече от 10 години и отвежда към събитията по време на Фрондата, а смелите приятели, макар и вече поостарели, отново ще се впуснат в битки и големи любови.

От Дюма могат на базара ще могат да се закупят изгодно и луксозните издания на „Тримата мускетари” и „Граф Монте Кристо”.

Не сме забравили и най-малките ни приятели. За дългите летни дни, когато са уморени от игра, почивката с книга в ръка ще е най-пълноценна с „Робинзон Крузо” от Даниел Дефо, „Алиса” от Луис Карол, „Ян Бибиян”, „Антон и Точица” от Ерих Кестнер, „Хрониките на Нарния”, „Пчеличката Мая” и много други класически детски книги. Няколко дни преди базара излезе и нов луксозен и пълноцветен тираж на най-юбивата детска книга – не само на децата, но и на техните родители и баби и дядовци – „Мечо Пух” от Александър Милн, която включва освен пълно издание на приключенията на Мечо Пух, и всички стихотворения от автора.

Дамите ще се зарадват на промоционалните цени на любовните саги на Розамунде Пилхер и на Лусинда Райли – две авторки, които нямат нужда от допълнителна реклама. А за мъжката част от нашите верни читатели предлагаме най-новото попълнение в поредица „Строго секретно” – „Новите супершпиони” от Стивън Грей. За тази книга той е носител на редица престижни награди, а книгата е изгаряща съвременна история на шпионажа – от времето на Студената война и легендите на ЦРУ до днес.

За почитателите на българската литература предлагаме с отстъпка хрониките на Стефан Цанев, творбите на Станислав Стратиев, романите на Костадин Костадинов, Елмира Василева, Недю Недев и др.

На щанд №204, етаж 2, ще откриете и почти всички заглавия от актуалния ни издателски каталог, както и много от по-старите издания, които трудно се откриват по книжарниците.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене