Стефан Данаилов: Ранният Бойко ми беше по-голям фен, гледахме филми заедно

Не аз бях зад Калфин, той беше зад мен. Това заяви Стефан Данаилов в ефира на БТВ.

По думите му Бойко си е Бойко Борисов. "Няма да му давам съвети, но и той трябва да внимава със съветниците си. Аз си говоря с опонентите си", каза още той и добави: "С Бойко Борисов не се виждаме. Ранният Бойко ми беше по-голям фен. Гледахме филми заедно".

Данаилов коментира и отказа на Росен Плевнелиев да се кандидатира за втори мандат като президент. Според него той не е имал друг избор, тъй като му „извадили очите“. Според него трябва да има някакъв период на спокойствие.

"Стига с тая спирала за БСП. Продухаха ми се ушите. Трудното е да стопираш нещата и да ги върнеш обратно", каза Данаилов.

Що се отнася до това дали Първанов ще е президент, той каза: "Може би му се иска". "Предстои ни много тежка битка за президентските избори. Кандидатурата трябва да е единна на левите. Въпросът е, че идеята за допитване вътре в партията е много хубава. Задкулисните номера не са много хубави, но те продължават", обясни Данаилов и добави, че Корнелия Нинова се вслушва в думите ми.

"Моето сърце е голямо. Вратите на дома ми са отворени. Преди като завършваха студентите ми - ходих с тях на дискотека, щуреех повече от тях, но сега не ме държат краката и не мога да видя кой е в тая дискотека. Има яд в мен, не съм аз, не съм това, което бях до преди година и половина. Защо така ми се случи - не знам, аз съм активен човек. Ругая се, само псувам, яд ме е на крака, на очи. Страх ме е. Наясно съм, че колкото ти е дадено - толкова. Започвам да се вглеждам в себе си. От моя страна приятелствата са намалели", каза още Стефан Данаилов.

Попитан дали се вглежда в миналото и в душата, той отговори: В душата много време се вглеждах, дори си мислих да започна да разказвам на някой пишещ брат, но ми се стори, че това ще е последен вой. Сега се отдалечих от тази идея. "Говоря си непрекъснато с Мери. Не я бях сънувал от години, но тука за две седмици - няколко пъти я сънувам. Няма да ги разказвам тези сънища, защото ще се намери някого да ги разтълкува. Говоря си с нея и тя си е с мен, независимо дали я сънувам или не. В нашия дом всичко сме създали с нея. Не съм променил нищо, всичко си е както е било", разказ още той.

"Много години пропуснахме, но сме в правилна посока, малко бавно вървим. От съсипването на селското ни стопанство насам много се крадеше. Хората не го спряха, а беше пред очите им", каза червеният зам.-председател по повод посоката, в която върви България. "Харесвам си България, всичко си имаме", каза още той.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене