Кичка Бодурова подари на Кристина Димитрова нощувка в “Сизър палас”

Кристина Димитрова и Кичка позират пред басейна в дома на Бодурова в Лас Вегас.

Двете певици се срещнаха във Вегас по време на турнето на Кристина с Орлин Горанов в САЩ

Кристина Димитрова спа в един от най-луксозните хотели в света - “Сизър палас”. Не ѝ беше за първи път, но сега нощувката ѝ подари Кичка Бодурова.

Двете певици се срещнаха във Вегас, където Кристина и Орлин Горанов имаха концерт. Преди дни двамата се върнаха от триседмично турне в Щатите и вече имат покани за наесен.

След спектакъла във Вегас Кичка поканила колежката си на гости, докато Орлин заминал за Финикс, за да се види със свой съученик, който от години живее в САЩ. “Тя ме посрещна много добре, сготви ми прословутата си сьомга и останах за една вечер в дома ѝ. Там беше и съпругът ѝ Крис, дъщеря им Кристи живее отделно. Прекарахме си много добре, а на следващата вечер Кичка ми плати нощувка в хотела”, разказа Кристина Димитрова. Тя и Орлин по традиция си опитали късмета в местните казина, но залагали съвсем дребни суми.

Дуетът изнесе седем концерта в концертни зали и български заведения. Част от приходите организаторите дарили за развитието на местните български училища. Кристина и Орлин не успяха да пеят само в Денвър, защото отменили полета им заради обилен снеговалеж. Придвижвали се с вътрешни полети, най-дългият от които бил до последния им концерт - от Сан Диего до Маями. Тръгнали веднага след спектакъла, летели 8 часа, пристигнали и веднага започнали да репетират за следващия. След това излезли пред публиката бодри и пели, въпреки че не били спали над 30 часа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене