Татуирай се звездно

Лятото предполага излагането на показ на стегнати фигури, на пищни фигури, на слаби фигури... То е сезонът на фукането. На хваленето с мускули, с плочки по корема, с свръхголеми и като размер и като сексапилност дупета. На демонстрация на цялата кохорта от татуировки, които собствениците на тези мастилени рисунки притежават.

Това изкуство никога не е било толкова притегателно и изкушаващо, както през последното десетилетие. И както казва народът, нищо човешко не ми е чуждо, пък дори да съм звезда.

Леона Луис
Гласовитата англичанка е сред звездите, които са украсили части на тялото си с татуси. Последната й придобивка е перо на лявото рамо, предшествана от роза, разположена върху едната й предмишница и надпис върху китката й.

Риана


Барбадоската красавица е един от най-яростните татус маниаци в Холивуд. Тялото й е осеяно с мастило. На тила й има звезди, на гръдния й кош има египтянка с крила, няколко надписа, череп с кости и панделка на единия глезен, индианец на другия, звездичка върху лявото ухо, дантела на дясната китка, направена по маниера на маорите – с чук, мастило и длето, „любов“ на средния пръст на лявата ръка, племенна рисунка на китката,“шшшт“ на десния показалец и прочие.... Както се казва – най-добрата татуировка тепърва предстои.

Ед Шийран


Британското приятелче на Тейлър Суифт освен живописна огнена коса по рождение, има и други колорити върху себе си, но придобити без помощта на майката природа. Той е собственик на „ръкави“ от татуси, включващи пингвин, чаша за чай, плюшено мече, части от лего, боксови ръкавици, лапички...

Лейди Гага


И Майката Чудовище, както се самопровъзгласи пред почитателите си тази богиня на шоубизнеса, също е безцеремонен фен на татуировките. Миналата година тя изографиса върху дясната си ръка тромпет, за който се говори, че е ръчно рисуван от музикалната легенда Тони Бенет. На срещуположния й горен крайник има дълъг надпис, върху китката стои почетно знакът на мира... За останалите татуси в друг брой.

Рита Ора


Британската певица с албански произход затвърждава имиджа си на винтидж икона с новата си плътска рисунка. Отстрани на дясната й гърда изпълнителката на Hot Right Now е приютила полугола дама с ретро визия, радваща се на уханието на роза.

Адел


И една от най-награждаваните личности в цялата музикална история също намира място в списъка на людете, харесващи присъствието на картинки върху плътта. За да почете появата на нейния син Анджело на този свят, Адел си татуира неговата буква зад дясното си ухо.

Кара Делевин


Британският супермодел разбуни духовете, когато преди две години се появи на едно от най-лъскавите събития в Холивуд с татуиран лъв на показалеца на дясната си ръка. Феновете така и не се разбраха дали им харесва или не. За да им помогне, тяхната любимка малко по-късно се сдоби с още няколко татуировки – едната с нейните инициали. В крайна сметка на всеки му се случва да забравя понякога, пък било то и неговото име, на кутрето на едната ръка прозират и други букви – AC, а върху крака й се подвизава петбуквието „бекон“. Така де, на лъва му трябва питателна храна.

Дейвид Бекъм


Говори се, че пенсионираният футболист има над 30 татуировки върху себе си. В това число Харпър – името на дъщеричката му, което прекосява целия му гръден кош, разпятие на врата, два ангели-пазители на раменете... Съвсем наскоро изписа и името на госпожа Бекъм върху дясната си китка – подарена от нея самата под формата на ваучър за 38-ия му рожден ден.

Хари Стайлс


Един от членовете на One Direction е известен не само с много хитове на тийн бандата, но и с татусите си. Най-забележителната сред тях е огромната пеперуда, кацнала в средата на торса му.

Анджелина Джоли


И една от кралиците на киното е в кюпа на мастилото. Сред многобройните рисунки върху тялото на благоверната на Брад Пит са и координатите на местата, на които са родени всичките й 6 деца. Преди години на това място се шириха дракон и името на втория й съпруг Били Боб Тортън. Освен това носителката на „Оскар“ за „Луди години“ има на врата си изписан призива „Знай правата си“, както и татус на интимно място, което е предназначено само и единствено за очите на любимия й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене