Дамските кецове – как да ги носим?

В момента кецовете са супермодерни и за това има ред причини (освен първата и очевидна – че са безкрайно удобни). Можете да ги носите навсякъде и с всичко, без да изглеждате нелепо. Ако все пак имате някакви притеснения и съмнения относно комбинациите, ето няколко съвета, които ще ви помогнат да изглеждате като слезли от страниците на моден блог.

Подкъсете панталоните и покажете глезена.

Когато носите кецове, е хубаво те да се виждат. Най-добрият начин за това е да скъсите панталона до глезена (но не повече). Навийте го, подгънете го, отрежете го – въпрос на предпочитание. Тази перфектна дължина има и друго предимство, освен че подчертава кецовете – когато глезенът се вижда, това създава оптична илюзия за по-фина телесна структура. Така че не се колебайте, грабвайте ножиците и режете!

Не носете чорапи, или поне не позволявайте да се виждат.

Това може да бъде трудно за изпълнение, ако обувките ви протриват кожата или ако ви се струва нехигиенично да носите затворени обувки на бос крак. Затова купете от специалните ниско изрязани чорапи за кецове, които да не се показват.

Изберете едноцветни кецове или някакъв класически модел.

В момента разнообразието от цветове и десени е огромно, но ако не се чувствате особено сигурни в комбинирането, заложете на кецовете в един цвят, може и ярък, или класическите бели. В краен случай - кецове без връзки с леопардов принт. Така ще ви е по-лесно да комбинирате с всичко. Е, ако вече имате такива, никой не може да ви спре да си вземете и един-два по-екстравагантни чифта.

Разбира се, че можете да ги носите с рокля и пола, но внимателно.

Може би си спомняте филмите от 80-те, в които секретарките тичат из града с костюми и маратонки, а после се преобуват с токчета в офиса. За да избегнете този нелеп вид, комбинирайте внимателно. Кецовете стоят добре и с къса дънкова рокля, и с по-строга права пола до коляното, и с дълга рокля на цветя, а с тях миди полата изглежда по-младежки и небрежно. Но ако не сте съвсем сигурни и нещо ви смущава, по-добре заложете на по-класически варианти с дънки и тениска.

Вземете си няколко чифта.

Кецовете не са скъпи, което е още едно от техните предимства. Така че спокойно можете да си вземете 2-3 чифта, които да комбинирате с различни дрехи. Класически, шарени или такива без връзки – изборът е ваш. А мястото, от което да си ги вземете, се нарича KALAPOD.

KALAPOD е новата марка обувки на българския пазар, която ще задоволи и най-претенциозните. Качество, комфорт и актуалност на най-добри цени – това е печелившата комбинация за KALAPOD. Тук колекциите се обновяват всяка седмица, а разнообразието от модели и разцветки е огромно. Периодично се организират намаления и промоции, така че спокойно можете да спазите последния ни съвет и да си купите няколко чифта кецове. И тъй като KALAPOD се грижи за своите клиенти, при поръчка на стойност над 40 лв, доставката е безплатна, а ако решите да върнете закупените обувки, можете безпроблемно да го направите в срок от 14 дни.

Затова не губете повече време – влезте още сега в сайта на KALAPOD и изберете своите кецове – класически, цветни или шарени (а най-добре – и трите). Лятото ви кани на среща, скачайте в кецовете и тичайте към него!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене