Най-търсеното на третия ден от Пролетния базар на книгата – любовни и криминални романи

Наближаващото лято кара читателите да се запасяват с приятни летни четива – за море, планина или домашно четене през планираните летни отпуски. На третия ден на Панаира на книгата най-много се търсиха романите на Розамунде Пилхер, Лиан Хърн, Лусинда Райли, Лора Джо Роуланд и др.

“Кланът Отори” от Лиан Хърн е сензация вече от няколко години, издадена в повече от 30 държави, на повече от 10 езика. Самураи, рицарска доблест, предателство и силна любов – всички тези елементи гарантират стопроцентово удоволствие от най-добрата приключенска трилогия на годината. А читателите могат да очакват от септември и новите книги на Лиан Хърн от сагата „Легенди за Шиканоко”.

“Японски загадки” е класически построена литературна серия с постоянен главен герой (самурай изследовател), който в средата на ХVІІ в. прилага на практика най-модерни научни методи в криминалистиката. Всъщност, детективът на Лора Джо Роуланд е средновековен Шерлок Холмс в кимоно, дедуктивен ум с рицарски морал и забележителни бойни умения. „Труд” предлага всички 18 романа от поредицата.
Лусинда Райли отдавна е известна в Европа и Америка, а романите й са издадени на 25 езика в повече от 36 страни по целия свят. Досега от Лусинда Райли са излезли „Лавандуловата градина”, „Орхидеената къща”, „Среднощна роза”. Очаквайте през септември и първа книга от поредицата от седем книги „Буреносни сестри” („Storm sisters”).

За Розамунде Пилхер няма нужда от много думи – тя е позната и от филмираните версии на романите й. А ако търсите спокойствие, чисти чувства, неподправена любов – тя е вашият автор, независимо коя книга ще предпочетете. Личните ни пристрастия клонят към „Септември”, „Завръщане у дома”, „Игрите на съдбата”.

До края на Панаира остават 2 дни – не пропускайте подходящия момент да закупите любимите си книги с отстъпка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви

Напишете дума/думи за търсене