Чърчил, Горбачов, Кисинджър, Мандела – великите мъже в световната история със свои мемоари на щанда на „Труд”

Читателите на стойностни обществено-политически четива закупиха едни от най-добрите мемоарни книги от Чърчил, Горбачов, Мандела, Кисинджър и др. на щанда на издателство „Труд”. При това с 20% отстъпка от коричната цена.

„Мемоарите” на Чърчил за Втората световна война е съкратено издание на шестте тома на „Втората световна война“ с епилог от автора, посветен на следвоенните години, написан специално за това издание, а именно: „Назряващата буря“, „Звезден миг“, „Великият съюз“, „Кръстопът на съдбата“, „Обръчът се затяга“, „Триумф и трагедия“.
Текстът е намален до приблизително една четвърт от оригиналната си дължина, но въпреки това много изразително представя военните събития с думите на забележителния лидер, който получи Нобелова награда за литература за своя писателски труд.

„Разговори със себе си“ прави изключителна услуга на света, като ни дава портрет на човека Мандела“, а самият президент Барак Обама пише: „Опитах се да си представя Мандела – човека легенда, променил историята, като Мандела, жертвал толкова много за промяната”. Най-личната си изповед прави Горбачов в „Насаме със себе си” – за ролята на жената с главно Ж, на семейството, на близките и влиянието им при вземането на важни политически решения.

А за книгите на Хенри Кисинджър представяне е излишно. „Дипломацията” е част от учебната литература в Университета, „Световен ред” – сензационна книга, разкриваща защо и откъде идва разпада на световните империи, „За Китай” – за скритата роля на Китай в дипломацията и икономиката и др.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене