Последен шанс днес да закупите любимите си книги с отстъпка

В почивния неделен ден столичани могат за последно за разгледат пролетния базар на книгата в НДК и да закупят любимите си четива за лятото, а и не само. В последните дни се оказа, че много хора купуват книги за роднини и приятели… в чужбина. Сред най-предпочитаните патриотични книги за подарък на близък човек в чужбина се оказаха „50-те песни и стихове, които ни правят българи”. С благодарност и умиление читателите споделяха колко нужна е била тази книга за българина, за запазване на българския дух и съхраняване на българщината за поколения напред.

Сред останалите книги от български автори търсенето бе насочено към Стефан Цанев. Неговите Хроники са настолно четиво вече няколко години, като интересът не спада, напротив. У читателя отекват думите на автора: Едва ли има на света друг народ, който така слабо да познава своята история. Ние имаме големи учени историци, издадени са монументални исторически трудове, но академичният им научен език е недостъпен за простосмъртните, а учебниците по история са написани толкова скучно, сякаш авторите са имали едничката цел: да накарат българчетата, още едва проходили, да намразят историята на своя народ… „Български хроники” дава различен поглед и предлага различен прочит. Уверете се сами, историята може да бъде забавна!

Сред останалите български автори са Лола Монтескьо, Костадин Костадинов, Елмира Василева, Анита Тарасевич, Богомил Герасимов, Ирен Кривошиева, Димитър Шумналиев, Недю Недев и много други.

Очаквайте и класацията на най-продаваните книги!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене