Слави на война с Поли Генова

 Блондинката готви концерт в Лондон, Дългия й се подиграва в шоуто си

Сериозна конкуренция има шоуменът Слави Трифонов в лицето на младата звезда Поли Генова.
Талантливата блондинка, която се класира четвърта в тазгодишния формат на "Евровизия", тръгна по следите на Дългия, без да й мигне окото с кого си мери силите.
Малко след грандиозния концерт на Трифонов и "Ку-ку бенд" в Лондон Поли също се готви за голям концерт в британската столица. На 5 юни певицата и екипът й ще зарадват българите в Лондон, а за организатори на събитието е наета фирмата, която уреди и шоуто на Дългия.
Цените на билетите за участието на Поли са много по-скромни от тези на Слави и вече са изкупени. Генова ще изпее парчето, с което ни представи на конкурса, и още няколко песни от репертоара й, а компания на сцената ще й прави рапърът Бобо.

Поли готви концерт в Лондон
Поли готви концерт в Лондон

Това, че певицата е тръгнала по стъпките му, съвсем не хареса на Дългия, който обяви война на изпълнителката. В шоуто на Трифонов скечовете, в които Генова бива осмивана, стават все по-брутални. Почитатели на певицата дори скочиха срещу Дългия из форумите, подразнени от гаврите с любимката им.
"Поли поне може да пее. Нищо чудно да надмине Слави някой ден така, както е тръгнало" - заяждат се феновете й.

Дългия яко се гаври с Генова
Дългия яко се гаври с Генова

Последната година е повече от успешна за певицата. Генова се възроди като феникс от пепелта след дълго затишие. Освен славата, която трупа в момента, блондинката взима и добри пари от всичките си изяви. Поли прилапа яка сума около участието си в "Евровизия", водеща е на "Българският Топ 40", а за да се присъедини към шоуто "Като две капки вода", е получила тлъст хонорар. Това я прави една от най-заможните поп изпълнителки в родината.
Браво!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене