Книгите на КК “Труд” с 20% отстъпка

Търсете ги на щанд №204 на базара в НДК до неделя

Книгоиздателство “Труд” изложи почти цялата си продукция на щанд № 204, етаж 2, в НДК на тазгодишния Пролетен базар, който продължава до 29 май. За книголюбителите са подготвени интересни четива, подбрани в специални промоционални комплекти, както и най-новите заглавия, които ще се предлагат с 20% отстъпка от коричната цена.

Специално за базара е подготвена и може да се купи най-патриотичната книга, която е задължителна за всеки български дом – “50-те песни и стихове, които ни правят българи”. Специалната селекция на читателите на вестник “24 часа” е оформена и в мека, и в твърда корица, на достъпна цена, включва всички най-ценни български стихове и песни.

Поредица “Здраве от природата” стартира през януари, но се утвърди веднага като ценен домашен помощник при заболявания и здравословни проблеми. Само на щанд № 204, етаж 2, ще откриете накуп излезлите досега “Чудодейната сила на чесъна”, “Лечение с билки и светлина” от билкарския гуру Емил Елмазов, “Чудодейната сила на минералите и хранителните съставки”, „Диворастяща храна” от Пенчо Далев, както и най-новата – “Лечебните енергии на водата” (виж за нея по-долу).

За любителите на приключенска класика ексклузивно за базара излезе втората част на “Тримата мускетари” – “Двайсет години по-късно”, от Александър Дюма-баща. Продължението на приключенията на Д’Артанян, Портос, Атос и Арамис не е преиздавано повече от 10 г. От същия автор са налице и то на изгодни цени луксозните издания на “Тримата мускетари” и “Граф Монте Кристо”.

За най-малките читатели са най-новите издания на “Робинзон Крузо” от Даниел Дефо, “Алиса” от Луис Карол, “Ян Бибиян”, “Антон и Точица” от Ерих Кестнер, “Хрониките на Нарния”, “Пчеличката Мая” и др. Специално за базара е отпечатан и нов луксозен тираж на най-любимата детска книга - “Мечо Пух” от Александър Милн.

Дамите ще бъдат изненадани от промоционалните цени на любовните саги на Розамунде Пилхер и на Лусинда Райли. А за мъжете е “Новите супершпиони” от Стивън Грей - най-новото попълнение в поредица “Строго секретно” - впечатляваща история на шпионажа.С големи отстъпки могат да се купят хрониките на Стефан Цанев, творби на Станислав Стратиев, Костадин Костадинов, Елмира Василева, Недю Недев...

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене