Искате той да ви забележи? Наблегнете на това

Ако искате той най-после да ви забележи то трябва да имате предвид следните неща. Мъжете си падат по краката на жените и голям брой от тях открито го заявяват. Поради тази причина, може и да не ви се вярва, но голям брой мъже забелязват дамските обувки, които сте избрала. Поради тази причина вие трябва да залагате на това, което ще ви качи на няколко сантиметра пред конкуренцията ви, а именно дамски обувки на ток. Можете спокойно да изберете от елегантните решения предлагани от различните брандове на пазара. Можете да си ги купите от някой магазин, търговски център до вас или пък в сайт за онлайн обувки. Можете да направите каквото си искате, но резултатът трябва да бъде един и същ, а именно той да ви забележи. Ако смятате, че мъжете не разбират от обувки и избират мъжки обувки на случаен принцип, то много се лъжете.

Ако искате най-после колегата или пък симпатичното момче в автобуса да ви обърне внимание, то трябва да знаете, че мъжете откровено казват, че най-еротично им влияят женските крака, а най-добре възприемат жените на високи токчета. Поради тази причина за вас е добре да избирате дамски обувки на ток. В интерес на истината много от представителите на силния пол градят своето първо впечатление за една жена по дължината на нейните крака, следователно по обувките, които тя е избрала да обуе.

Ако си мислите, че в това няма нищо сериозно и е поредната мъжка глупост, то имайте предвид, че в това има известна логика и тя се признава дори от специалистите и дори психолозите. Обувките на една дама могат да издадат нейните финансови възможности, нейните разбирания за стил и мода, както и за това кое е хубаво и кое не. Едни дамски обувки могат дори да издадат характера на една представителка на нежния пол.

Затова мили дами имайте предвид, че с настъпването на горещите летни дни, вие имате уникална възможност да покажете краката си и да привлечете вниманието на този когото искате.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене