Играят Шекспир по цици

Голата постановка на Шекспир се играе на открито сред дърветата

Онанисти се редят на опашка зад храстите

Сентръл парк в Ню Йорк е арена на нудистка театрална изцепка

Голотии в името на изкуството допуска кметството на Ню Йорк в изисканото място за почивка на деца и семейства Сентръл парк. Доволни от представлението остават само местните онанисти, пишат злостните критици.

В пиесата участват само дами
В пиесата участват само дами

Главният парк на американския мегаполис става арена на нудистка театрална постановка по пиесата на Шекспир "Бурята". Актьорският състав е изцяло дамски и по евино облекло показва последната пиеса на най-видния британски драматург. На импровизираната сцена под дърветата и сред природата традиционните костюми с яки и мантии са изцяло пренебрегнати за сметка на женските гърди и вагини.
Главни действащи лица в първата по рода си гола постановка на открито са 11 актриси от Клуб на книгата със сложното название "Обществото на ценителите на голото девическо тривиално четиво" (The Outdoor Co-ed Topless Pulp Fiction Appreciation Society). Дамите редовно организират сбирки на открито за четене на книги топлес в обществените паркове, а поставянето на постановка е премиерно.
"Пиесата е страхотна, а героите са великолепни. Развива се изцяло навън, което е много подходящо, за да бъде поставена в естествения декор на Сентръл парк", обяснява щурата си идея основателката на клуба Алитеа Андрюз.

Мацките по евино облекло радват окото
Мацките по евино облекло радват окото

90-минутното представление е напълно безплатно, като актьорите непрекъснато общуват и въвличат в действието публиката, като ги окуражават да се включат в играта. Някои от сцените позволяват актьорите да играят в облекло, макар и оскъдно, но финалът е изцяло нудистки - всички са както майка ги е родила.
"Посланията на Шекспир не са просто нашето оправдание, за да ходим голи из парка, а отправна точка за нашето послание към хората, че голотата има смисъл и че тя е първата степен на човека към свободата", допълва Андрюз.

Декорите са изработени от аматьори
Декорите са изработени от аматьори

Първоначално режисьорката Алитеа и приятелките й получават отказ за голото представление. Дамите търсят правна помощ в Съюза за граждански права на Ню Йорк, който заплашва града със съдебен иск. В крайна сметка чиновниците подписват тапията и обявяват, че пиесата е напълно законна. Официалният мотив за това решение е презумпцията, че голотията в името на изкуството е позволена и не бива да бъде спирана.

Действието на "Бурята" се развива на карибски остров
Действието на "Бурята" се развива на карибски остров

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене