Софи Маринова пред "България Днес": Гринго се прибра заради мен!

Повече няма да работи по чужбините, отсече ромската перла

Гринго на Софка окончателно е скъсал с гурбетчийството, научи "България Днес". Мачото окончателно се прибира в родината, за да бъде близо до своята благоверна Софи Маринова. Това призна с нескрито задоволство пред вестника самата тя.
"Гаджето ми официално се прибира тук. Повече няма да припечелва по чужбините. Очакват ни много спокойни моменти насетне. Мислим да идем заедно и на моренце, туй-онуй", сподели в типичния си неподправен стил ромската перла.
Певицата обясни, че неотлъчно до нея на морето ще бъде и синът й Лоренцо. Детето вече е простило на Гринго обидите и заплахите за убийство. Припомняме, че неотдавна едрият мъжага отправи заплахи към ученика, че ще му отреже главата и ще я остави пред вратата на майка му Софка.

Лоренцо е простил на пастрока си заплахите за убийство...
Лоренцо е простил на пастрока си заплахите за убийство...

"Лоренцо ще бъде с нас на морето. Понеже съм патриот, няма да ходим по южните съседки, а ще си почиваме на нашето Черноморие. Какво да ви кажа - животът е един и трябва го живеем максимално готино. Простихме си с Гринго взаимно лошите думи и побоищата. Никой не е застрахован от кризи в брака. На някои се случва да се скарат на 20 години, на други се случва на 60 да се разведат. Трябва да слушаме сърцето си, то никога не лъже, само тогава ще бъдем щастливи", размишлява изпълнителката на "Стари рани".
Маринова отказа да каже с какво ще се захване Гринго, след като вече се е прибрал да живее в България. По време на своите разправии с него тя обяви публично с половин уста, че той работи в Германия като сутеньор. Сега обаче твърди, че е пресилила нещата, за да го омаскари.

Тодор Бойков-Гринго се завръща завинаги у нас, иска да е близо до Софка
Тодор Бойков-Гринго се завръща завинаги у нас, иска да е близо до Софка

"Намекнах, че държи проститутки, но това не е вярно. Исках да го нараня с тези изказвания. Истината е, че аз имам проблем с ревността и трябва повече да се контролирам", казва Софка.

Димана ДОЙЧИНОВА

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене