Фолкзвездата Азис проплака: Всички ме мразят!

Изпълнителят предаден от всичките си приятели, завиждат му колко е известен

Изоставен и самотен се чувства Азис. Кралят на фолка стана световноизвестен, след като дори "Ню Йорк таймс" посвети материал за пътя му от гетото до сцената, но у нас всички му обърнаха гръб.
Именно славата изигра лоша шега и дори близките доскоро колеги на певеца се отказаха от него. Верните другари като Преслава, Мария, Андреа вече не се чуват с него. Те дори коментирали помежду си, че Азис се е самозабравил и се мисли за най-великия между тях. Самият изпълнител не крие, че много е ограничил хората, с които контактува. Получил е удари под кръста от близки хора и вече не се доверява на никого.


Ромският славей отдавна остана без най-добрата си приятелка Николета Лозанова. Тя го изтри от живота си, след като той се снима с най-големия й враг по това време - Алисия. Преди седмица в собственото си предаване силиконката разкри, че с бившата на Божинов са в добри отношения. Въпреки това тя не мисли да търси стария си приятел за прошка. Той също не иска и да чува за Николета.
"Беше ми трудно, беше ми тежко, но който веднъж е излязъл от живота ми, не се връща", категоричен е изпълнителят на "Напипай го".
В момента Азис поддържа добри отношения с Валери Божинов. Той дори се запозна с новата му избраница - сръбкинята Биляна. Контактите му с другата ромска перла Софи Маринова също са сведени до минимум. Софка нямала време от драмите с Гринго да обърне внимание на останалия си приятел.

Преслава
Преслава

Единственият верен приятел на певеца си остава Ванко 1.
„Наскоро получих обида от близък човек. Не знам как стана, но започнах да се гърча в конвулсии, просто не можех да контролирам тялото си. Ванко беше у дома, беше към 6-7 ч сутринта. Той стана, физиономията му се промени и взе да вика: „Васе, добре ли си? Не се бъзикай, не е смешно!“, изповядва Азис. Макар да не споменава кой точно го е наранил, се говори, че това е доскорошната му приятелка Преслава. Двамата влошиха отношенията си, след като Азис записа дует с Мария, а отказа на Преси. Оттогава отношенията им са ледени. Освен това гласът от Костинброд научил, че изпълнителката на "Пайнер" пее най-големия му хит "Хабиби", който има над 14 милиона гледания в youtube, по време на свои участия.

Азис и Китаеца
Азис и Китаеца

"Уж е голямата певица, пък пее мои песни", ядосал се Азис.
В зората на своята кариера костинбродският славей стана мегаизвестен със сватбата, която вдигна с избраника си Китаеца. Събитието се превърна в истинска сензация. Азис и Ники от "Люлин" се кълняха във вечна любов и вярност. Кумуваха им най-близките приятелки на изпълнителя - Андреа и Десислава. В момента блондинът не си говори нито с Китаеца, нито с ексдружките си. Отношенията между него и Андреа винаги са били на ръба на добрия тон, но нещата ескалираха в момента, в който Ни Ло и Азис прекъснаха дружбата си. Половинката на Кубрат избра страната на Николета. Реакцията на Азис не закъсня и в свое интервю той сподели, че за него изпълнителите, които правят истински хитове, са Преслава и Галена, другото е имитация. Думите му бяха насочени директно срещу Андреа. След това изказване боксьорската половинка изтри телефона на приятеля си завинаги.


Макар отношенията между ромския изпълнител и Десислава да са били на приливи и отливи, но дружба между тях отдавна няма. Десислава не може да забрави едно изказване на Васко, че тя си остава "селянка с големи претенции". Затова и изобщо не се трогнала, когато Азис споделил с нея сериозните си проблеми с родните власти.
От няколко месеца кралят на чалгата е изправен пред фалит. До ситуацията се стигна, след като години наред Азис не бе покривал задълженията си към НАП. В момента скъпарският му апартамент е обявен за продан. НАП са предявили претенции и към още един негов имот, който по документи се води на майката на дъщеря му - Гала. Ако и той им бъде отнет, изпълнителят, дъщеря му Рая и спътницата му от детинство остават без дом.

Андреа
Андреа

Войната на Азис и агенцията по приходите започна 2009 г. Данъчните правят ревизия и откриват, че славеят не се е регистрирал по ДДС, въпреки че бил длъжен да го направи заради доходи от независима икономическа дейност в размер над прага от 50 000 лева. В ревизионния акт от 2011 г. данъчните му начислили задължения от 581 000 лева, като с лихвата сумата набъбнала на 800 000 лева. Сега държавата си търси парите, като разпродава имуществото на певеца.

Десислава
Десислава

"Не смятам, че е честно това, което се случва. Не съм съгласна с тази офанзива точно срещу нас. Декларирали сме всички доходи, имало е счетоводна къща, която е изчислявала данъците на Васко. Когато течеше проверката срещу естрадни изпълнители, се чувствах спокойна, защото знаех, че на нас всичко ни е точно. В един момент се оказва, че е имало още данъци. Институциите изчакаха да минат три години и тогава казаха публично какво се случва. Защо не ни информираха още първата година, за да оправим нещата", ядосва се преди време пред "България ДНЕС" жената до певеца - Гала. Самият Васил изобщо не иска да коментира случващото се. Негови близки издават колко огорчен се чувства той. Азис твърди, че не е укрил парите нарочно, а защото не е знаел. Държавата обаче е категорична - "незнанието не е оправдание". Макар да е в трудна ситуация, той е решен да се справи напук на всичките си недоброжелатели.
"Знам, че всички ме мразят и чакат да се проваля, но няма да стане", категоричен е певецът.

Николета
Николета

Освен колосалните суми Азис спечели и интереса на голяма част от турските медии. Те буквално полудяха по нашенеца и той получи цял един час ефирно време в тамошния Си Ен Ен, където представи най-новата си песен "Хабиби". Няколко турски вестника излязоха с Азис на първа страница, обявявайки го за единствен и неповторим.
"Там ме ценят. Не крия, че се чувствам добре в тази страна. Силно съм ограничил участията си в България, работя предимно с турски партньори. Някой ден бих живял там", лаконично каза наскоро костинбродският славей. Според негови близки той най-вероятно ще се пренесе много по-скоро, отколкото казва.

Певецът към Карбовски:  Много си тъп!

Само преди ден Васил забърка нов скандал. Той се ядоса на материал, публикуван в сайта на Мартин Карбовски, озаглавен – "Хабиби", или "Време разделно“?. Последният хит на певеца носи именно заглавието "Хабиби" и той веднага се разпозна.


"Как иначе драгият читател да разбере, че Карбовски чете "Време разделно"? Разбира се, като вмъкнеш вълшебната думичка "АЗИС", гаранция за огромен зрителски и читателски интерес! Много си тъп, Марто, честно (на маса не изглеждаш така)!", избухна певецът.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене