Марта Вачкова: Последния път, когато говорих с баща ми не си казахме дори „чао” (видео)

Баща ми ме научи на големите крачки. Това сподели Марта Вачкова в интервю пред Мон Дьо в ефира на „Събуди се”.

„От татко научих, че най-важното нещо са приятелите. Той никога не е играл в живота. Беше истински мъж, закрилник”, спомня си тя.

Драматичен беше разказът на актрисата за последния път, когато говорила с баща си: „Не си казахме дори „чао”. Той ме изпрати за тези снимки (на „Мера според мера”) в Гоце Делчев и страшно ми се скара: „Търсят те, трябва спешно да заминеш. Как да те открия? Търся те във ВИТИЗ, къде беше досега?”. Викам: „Аз откъде да знам, защо ми викаш?”.

Заради това спречкване Марта се разсърдила на баща си. Той я откарал към автогарата, а по пътя не си проговорили. „Седнах на една седалка и чакам рейса да тръгне, и не го поглеждам, не искам да му махна дори за довиждане. Той е отишъл и ми е купил някаква баничка ли, кифла, не помня какво. И ми чука на прозореца, че иска да ми даде нещо, дето ми е взел да ям, защото аз не съм хапнала. Аз му показах, че не искам. И не го гледам, да го накажа. Той седя, седя до мен и рейсът като тръгна, аз се обърнах, за да му помахам, а него го нямаше”, сподели актрисата.

„Имала съм страхотни любови. Имаме нечовешка връзка с Владо Пенев. Той е вечната ми любов. Ние сме неразделни”, сподели още актрисата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене