След бала си Дивна се мести да живее в София

Дивна избра бяла асиметрична рокля за бала си.

Аз съм една безкрайно щастлива дванадесетокласничка, благодарение на обичта и подкрепата на всички мои любими хора”, каза Дивна ден след бала си пред “24 часа”. Младата певица го отпразнува в сряда, след като завърши Националното училище по изкуства “Професор Веселин Станчев” в Русе. За разлика от баловете на други зрелостнички нейният празник беше лишен от показност и суета. Вместо да организира лъскаво изпращане с роднини и приятели, Дивна предпочете да събере близките си за снимки пред операта в родния ѝ град Русе. “За мен

балът не беше

приоритет

Имах много по-важни задължения, като подготовка за кандидатстудентски изпити и матури”, каза Дивна. Тя обясни, че е свикнала да присъства на подобни бляскави събития, които често са свързани с професионалната ѝ кариера. Въпреки това тръпката да бъдеш абитуриент и енергията на развълнуваните връстници са неописуеми, каза още младата певица.

Младата певица с класа си
Младата певица с класа си

Тя се заема с приготвянето на тоалет за балната вечер в последния момент. Нестандартната къса бяла рокля с асиметрична горна част изразява характера ѝ и в нея тя е била себе си. Моделът е нейна лична идея, осъществена от шивашко ателие в София. “Целта ми беше да се чувствам удобно и да си изкарам страхотно, а не да се отличавам”, обясни Дивна.

Талантливото момиче разказа, че

матурите никак не

са я затруднили

заради сериозната ѝ подготовка по български и английски език през цялата учебна година. “Чувствам се зряла и силна благодарение на всичко, което научих в училище”, усмихва се Дивна.

През гимназиалните години тя успява да съчетае уроците с музикалните си ангажименти. Винаги е била категорична, че популярността ѝ не влияе на отношенията ѝ с учители и приятели. Част от връстниците ѝ от училището по изкуства също вече се реализират в музиката и имат участия в конкурси, поради което Дивна не получава специално внимание. “През тези години изградих много лични и ценностни отношения с учителите и съучениците ми, които искрено се радваха на моите успехи”, каза Дивна. Най-силна опора на младата певица са били нейните родители, които са ѝ помогнали да повярва в таланта си и да придобие самочувствие.

Дивна на бала   СНИМКИ: ФЕЙСБУК
Дивна на бала СНИМКИ: ФЕЙСБУК

Младата певица разказа, че сега я очаква едно вълнуващо лято, изпълнено с много позитивни емоции, танци и музика. “Още от другата седмица тръгвам на участия с Криско в много градове”, разкри Дивна. Тя каза, че след това планира

да започне

самостоятелен

живот в столицата,

където най-вероятно

ще следва висше

образование

Университетът, който Дивна иска да посещава, засега тя предпочита да остане тайна. “Отсега нататък ще имам възможност да излизам на сцената по-често и да осъществявам пряк контакт с моите фенове”, добави певицата.

Дивна стана известна едва единадесетгодишна, когато спечели музикалното риалити шоу “Пей с мен” заедно с Миро от бившия дует “Каризма”. Още тогава тя показа музикалната си дарба и даде заявка да се превърне в една от най-харесваните млади певици на българската сцена. Малко след това Миро стана и неин продуцент.

Година след това двамата записаха песента “Един коледен момент”. Дебютният сингъл на певицата се появи през 2011г. и е познат на публиката със заглавието “И ти не можеш да ме спреш”. В реализирането на този проект активно участваха Миро и рапърът Криско. Песента мигновено стана хит и беше отличена в категория “Песен на годината” на годишните награди на БГ Радио. След този огромен успех на тогавашната осмокласничка

американски блог

определи Дивна като

българската Риана,

а парчето беше наречено “най-горещото музикално събитие в България”.

По-късно талантливата девойка записа песните “Готов ли си за мен”, “Мойта музика” и “Какво пък толкова”. От 2013 г. Дивна е част от екипа на музикалната компания на Графа “Монте Мюзик”.

През изминалата година тя изненада феновете си с поредния сингъл “Без въпросителни”, в чийто клип показа израстването си като артист. Песента е създадена от екипа на “Монте Мюзик”. През лятото на същата година Дивна взе участие и в проект със своите колежки Михаела Филева и Прея. Трите млади певици пуснаха хита на лятото “Забранен достъп”. Тогава “Монте Мюзик” направи музикален двубой между песента на мъжкото трио Били Хлапето, Графа и VenZy и проекта на момичетата. Двете парчета представиха контраста между мъжката и женската гледна точка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене